NOTD – Essie Parka Perfect 1

Ik was laatst in de Etos aan het rondkijken bij het Essie schap. Bovenop stonden er een paar nagellakken met 50% korting. Ik keek of er toevallig een leuke kleur bij zat met in mijn achterhoofd de gedachte dat ik die afgeprijsde nagellakken toch nooit leuk vindt. Maar tot mijn verbazing vond ik twee nagellakken die mij wel aanspraken en ik gooide ze dus snel in mijn mandje.

Essie Parka Perfect

Essie Parka Perfect is een grijze kleur. Grijze nagellak heb ik eigenlijk nog niet in mijn collectie maar steeds als ik op een blog swatches zie van grijze kleuren dan bedenk ik me dat ik ook een keer een grijze nagellak wil. Ik keek in de winkel nog snel of er glitters in zaten want ik wilde graag een cream lak. Ik zag geen glitters dus ik nam hem mee. Toen ik thuiskwam zag ik dat er toch hele kleine glittertjes in zitten, misschien zou je het beter shimmer kunnen noemen. Als ik de nagellak eenmaal op mijn nagels heb dan vallen de glitters eigenlijk niet echt op, alleen als je je handen in bepaald licht houdt dan kan je ze een beetje zien. Ik moet zeggen dat ik ze uiteindelijk eigenlijk wel leuk vindt.

Essie Parka Perfect

De kleur is niet zomaar grijs, er zit ook iets blauws in en tegelijkertijd ook iets groens. Hij is niet puur grijs. En eigenlijk vind ik hem daardoor alleen maar leuker en specialer. Ik ben echt super blij met mijn aankoop en ben wel een beetje verliefd aan het worden op de kleur. Het is gewoon zo anders dan wat ik al in mijn nagellak stash heb en dat vind ik zo leuk!

Essie Parka Perfect Essie Parka Perfect

Op de foto’s zie je wel goed dat hij niet puur grijs is vind ik. Vooral de blauwe ondertoon komt toch ook wel naar voren.

Ik ben super blij met Parka Perfect. Het is echt een toevoeging aan mijn nagellakcollectie. Vaak koop ik een nieuwe nagellak maar dan is het net een andere tint roze, groen, rood of welke kleur dan ook die ik toch al in mijn collectie heb. Dan is dit toch specialer en daardoor ben ik er waarschijnlijk ook zo blij mee.

Essie nagellakken zijn te koop bij Etos voor €9,99.

Wat vind jij van Parka Perfect?