NOTD CK one 120 Ambush (review) 2

In een eerder artikel hadden we aangekondigd dat Calvin Klein per september een make-up lijn zou uitbrengen en vandaag laten we 1 van de producten zien die we uit deze collectie hebben getest. De collectie is onderverdeeld in drie dimensies en de lakjes horen bij de dimensie Add Intensity! Voor ons als liefhebbers van ‘poppin colors’ past dit helemaal bij ons. Wij houden er ook van om opvallende kleuren toe te voegen aan onze make-up.

Wat belooft CKone over de nagellakjes?

De lakjes worden in de CK schappen Long wear + shine nail color genoemd en zijn te koop in 10 kleuren. De lakjes fixeren, beschermen en versterken de nagels en dankzij de vernieuwde technologische formule zouden de kleuren 10 dagen moeten blijven zitten.

Is dat ook zo?

Ik heb 2 keer mijn nagels gelakt met de kleur Ambush. Over fixatie, beschermen en versterken kan ik niet veel zeggen, dat zal wel iets zijn wat ik maar zal moeten geloven. Ook heb ik het geen 10 dagen op mijn nagels gehad, maar wel langer dan een paar dagen en ik kan me nog goed herinneren dat ik bij beide keren vond dat het lakje opvallend lang goed bleef en zelfs na een paar dagen werken met handen in het water. Helaas breng ik niet altijd een basecoat en/of topcoat aan (vaak wel hoor), dus het zou met een combinatie misschien toch wel de 5/6 dagen netjes halen.

Over de rest van Ambush

Het eerste wat opvalt is natuurlijk het flesje. Het is namelijk een best groot flesje en er zit 9 ml in. Persoonlijk vind ik de vorm en uitstraling van het flesje best mooi. De dop van het kwastje is bijna net zo groot als het flesje waar het lak in zit.

Wanneer je gaat lakken merk je gelijk dat het kwastje best plat en breed is. Voor mij is het een absolute pluspunt want het past precies op mijn nagelbed en met 1 strook heb ik heel netjes mijn hele nagel gelakt. Als je een wat grotere nagelbed of nagels hebt en van nette scherpe randjes bij je nagelriemen houdt, dan vind je het kwastje van de CKone nagellak waarschijnlijk erg fijn.

Qua structuur is het niet een erg dik lakje, maar vrij dun en toch goed gepigmenteerd. Op de foto’s heb ik 2 lagen aangebracht en dan zie je op de foto dat het niet helemaal gedekt is, maar in het echt is het wel prima. Een derde laag is wel iets mooier, maar niet perse nodig vind ik. Met drie lagen duurt het natuurlijk ook iets langer voordat het droogt.

Aanrader of niet?

Op zich is Ambush niet een super bijzondere kleur. Hoewel het wel apart is dat het een blauwe gloed erin heeft zitten. Maar het is voor de fanatieke nagellak liefhebber niet een bijzondere kleur om te hebben. Voor de dames die wel van wat chiquere merken houden, een gehaast leven hebben en daardoor niet altijd uitgebreid de tijd willen nemen om nagels te lakken en te drogen, dan is dit wel een aanrader. Want door het kwastje ben je wel echt supersnel klaar met lakken en het scheelt ook in tijd omdat je genoeg hebt aan 2 lagen. En het lakje zelf bleef bij mij wel langer mooi dan bij sommige andere nagellakjes. Als je echt hele smalle nagels hebt weet ik niet of je het kwastje fijn zult vinden.

Je kunt voor andere kleurtjes en ervaringen nog zoeken naar reviews van andere collega beautybloggers :)

Op het moment kun je de CKone collectie alleen bij de Douglas in de kalverstraat in Amsterdam kopen, of online via de website van douglas. Als je meer wilt weten over de collectie en producten klik dan hier.