NOTD: Chanel Lilis 647 0

Ik was weer eens aan het dwalen tussen de cosmetica in een niet nader te noemen parfumerie en mijn oog viel op dit lakje. Ze heet Lilis en haar naam kwam niet bekend voor. Toen ik het ging opzoeken kwam ik er snel achter dat deze beauty uit de zomercollectie van Chanel, genaamd L’Été Papillon komt. Het is een kleurrijke collectie met onder andere meerdere gekleurde mascara’s die je nu ook veel bij andere merken ziet opduiken.Ik had de collectie al wel gezien op blogs, maar het lakje had ik blijkbaar over het hoofd gezien. Het was liefde op het eerste gezicht, dus ik rekende af en ging weer verder naar huis.

Chanel Lilis

Op het moment ben ik hard aan het bikkelen om mijn thesis op tijd af te krijgen, dus ik heb Aisha gevraagd of zij swatches wilde maken. Gelukkig wilde ze dit wel doen, want de foto’s die ik eerder op de proef had gemaakt lijken helemaal nergens op. Aisha heeft de kleur echt perfect vastgelegd! What you see is what you get!

Chanel LilisAisha en ik zijn het er beide over eens dat het een mooie koraalkleur is, helemaal zomers! Afhankelijk van het licht is het de ene keer heel rood en de andere keer meer oranje. Op de foto’s komt de kleur wel goed over, zo ziet het er echt uit in het felle zonlicht.

Chanel Lilis Chanel Lilis Chanel LilisLilis lakt heel makkelijk en dekt goed met 2 lagen. Absoluut een kleurtje waar je vrolijk van wordt en in de zomerstemming komt. Aangezien Chanel nogal een investering is heb ik ook besloten dat het mijn zomerlakje van 2013 is en ik dit een zomer lang zal dragen hahaha.

foto chanelHet is niet gebruikelijk, maar deze iPhone foto geeft toch het beste weer hoe de kleur er ook uit kan zien. Omdat de foto ‘s avonds is genomen ziet het wel wat donkerder uit. Ik had de foto net zo goed niet kunnen plaatsen, omdat de kleur bij Aisha al perfect is, maar voor de vergelijking is het toch ook wel eens leuk!

Chanel na 3 dagenHoelang blijft zo’n lakje nou op je nagels? Hierboven zie je hoe Lilis na drie dagen eruit ziet. Ik heb geen topcoat gebruikt en heb op het moment ook last van zwakke nagels. Dat kan namelijk nog wel eens uitmaken hoelang een lakje mooi blijft zonder beschadigingen.

Chanel Lilis ligt nu in de winkel, het is een limited edition en kost 23,00 euro

Wat is jullie favoriete zomerlak?