NOTD: Catrice I Scream Peach! 4

Koraal is HOT HOT HOT in beautyland dus kon Catrice niet achterblijven met een koraalkleurige nagellak. De Catrice lakjes hebben ook originele namen. Zo heet dit lakje I Scream Peach!

Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de Catrice nagellak. Zo is deze kleur na 1 laagje al aardig dekkend en na twee laagjes is hij perfect. Ook vind ik het kwastje erg fijn lakken en de lakjes zelf ook. Je krijgt niet zo’n streperig efffect of zo.

Het enige wat wel heel lastig was, was om deze kleur goed op de foto te krijgen! En uiteindelijk is het ook niet helemaal gelukt maar dat heeft ook te maken met de kleur. Als ik binnen ben en de kleur in het licht zie van een lamp dan vind ik hem een beetje naar oranje neigen. Terwijl de kleur als je hem buiten bekijkt in het daglicht toch meer echt koraalkleurig is. Ik heb zelf het gevoel dat het lakje vanwege mijn huidskleur automatisch meer naar oranje neigt.

Ik vind I Scream Peach! zeker een mooie kleur en ik ben er erg blij mee!

Kijk hieronder naar de foto’s.

Zien jullie dat de kleur op de foto’s al anders uitkomt? Op de eerste foto lijkt hij wat mij betreft het meest oranje en op de laatste foto lijkt hij juist meer koraalkleurig.

Catrice is te koop bij Kruidvat en de nagellak kost €2,49.