NOTD Catrice Berry Bazaar Carame Collectie 3

Nail Of The Day: Catrice Berry Bazaar uit de Carame Collectie

De Carame collectie is gelimiteerde collectie, dus als je iets leuks ziet, moet je er wel snel bij zijn!

Kijk snel verder voor meer foto’s en informatie!

De Catrice Carame collectie ziet er eigenlijk best wel goed uit! Ik had niet verwacht dat de oogschaduwen bijvoorbeeld zo goed gepigmenteerd zouden zijn. Als je in de kruidvat bent is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Ik was er namelijk zelf heel sceptisch over. De nagellakjes uit deze collectie spreken mij niet heel erg aan. Alleen Berry Bazaar vond ik wel mooi. Het is me opgevallen dat Berry Bazaar er heel anders uitziet, dan op de afbeelding hieronder.

Voor een low budget nagellak, vind ik dat Berry Bazaar mooi lakt en ook nog vrij dekkend is. Kwastje is best breed en de nagellak zelf is ook ┬ániet echt dik qua structuur, daarom lakt het makkelijk. Op de foto’s heb ik 2 lagen gebruikt, omdat ik dat toch wel wat mooier vind. Nog een andere pluspunt wat er ┬ábij vermeld moet worden is, dat het snel droogt! Het enige nadeel is dat het in vergelijking met mijn andere nagellakken wel snel gaat chippen. Met een goeie topcoat zou je dit kunnen voorkomen.

Wat vinden jullie van Berry Bazaar?