NOTD: Barry M Cobalt Blue 6

NOTD Cobalt Blue Barry M

Jullie hebben hier de afgelopen tijd al aardig wat NOTD’s van Barry M voorbij zien komen maar ik heb er nog een paar die ik graag met jullie wil delen. Vandaag is dat Cobalt Blue. Dit is het enige lakje dat ik al voor ik naar Londen ging op mijn lijstje had staan, ik was namelijk al op zoek naar zo’n kleur.

Lees verder voor meer foto’s.

Cobalt Blue is in een laagje eigenlijk al redelijk dekkend maar om hem echt compleet dekkend te krijgen heb ik hier 2 laagjes op. Zoals de rest van de Barry M nagellakken lakt ook deze heel makkelijk en fijn en ook is de structuur weer heel prettig. I love, love love Barry M!

De nagellak droogt snel en ik heb deze 3 dagen op gehad omdat ik een andere kleur op wilde maar hij was nog steeds niet gaan chippen, ook met de houdbaarheid zit het dus wel goed!

Barry M Cobalt Blue

 

NOTD Barry M Cobalt Blue

Cobalt Blue NOTD

Ik moet zeggen dat deze nagellak mij echt niet tegen is gevallen in het echt. Ik vind hem zo mogelijk nog mooier! Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie nog speciale kleurtjes nagellak op jullie wishlist staan?