Nieuws van Guerlain! Aqua Allegoria Limon Verde, La Petite Robe Noire Couture en Super Aqua Serum BB Hydra+ 2

Ik kan zo genieten van mooie cosmetica en Guerlain is zo’n merk waar ik gelukkig van kan worden. Noem me oppervlakkig, maar het zijn mooie en bijzondere producten waar ik me echt op kan verheugen. Ik zal vast niet de enige zijn toch? Vandaag staat op het menu nieuws over de nieuwe Aqua Allegoria, een nieuwe La Petite Robe Noire en een nieuw skincare product namelijk de BB Hydra+. Zoals altijd is er ook nieuws over de Terracotta producten, maar daarover meer in een andere blogpost, omdat het anders te veel wordt. Kijk snel verder en we beginnen al met een prachtig plaatje! Check! 
visual limon verde Guerlain

 

Limon Verde Guerlain

Aqua Allegoria Limon Verde

Elke lente presenteert Guerlain een nieuwe Aqua Allegoria geur en dit jaar lanceren ze al de 31e Aqua Allegoria, namelijk de Limon Verde. De geuren zijn een ode aan de natuur en zijn mooie ruwe materialen. Elk jaar komt er dus een nieuwe bij en 1 gaat er dan uit, maar er zijn altijd 5 soorten verkrijgbaar. Bij Limon Verde kan men denken aan een tropische tuin, denk aan de warmte en tegelijkertijd de frisse watervallen in een jungle. Of denk aan party in Brazil! De geur bevat een bijzondere limoensoort uit Mexico, genaamd limette en tonkaboon uit Venezuela, een typische Guerlain noot. Maar ook een Caipirinha akkoord door cachaca, rietsuiker en limoen. Terwijl ik het typ en de ingrediënten lees waan ik mezelf al in het verre tropen met een cocktail in mijn hand. Een mooie contrast tussen fris en warm. Ik heb hem een tijd geleden kunnen ruiken en het is een mooie frisse geur die de hele dag door gebruikt kan worden.

Adviesprijs Eau de Toilette 75 ml €60,70 – Eau de Toilette 125 ml €83,35

 

Guerlain

La Petite Robe Noire Couture

La Petite Robe Noire, mon nouveau parfum couture.. Deze keer een nieuwe jurk, dus een nieuwe uitstraling! Niet zomaar een jurk, want ze heeft een couture jurk aan. Denk aan glamour dames! De belevenis wijst ook al voor zich als je het filmpje bekijkt waarin La Petite Robe Noire tot leven komt dankzij de schetsen van Kutnzel + Deygas. I love it! La Petite Robe Noire edp is een geur die ik bijna elke dag wel draag en de Couture variant is ook een Eau de Parfum, maar dan met een vleugje frambozen voor verleiding en een sensuele houtachtige florale akkoord. Verleiding gecombineerd met frisse bergamot en in het hart de essence en absolute van de roos, gesublimeerd in super vrouwelijke en subtiele tonen. De basis met houtachtige noten wordt versterkt door een chypre noot. Patchouli, een noot van mos, vettiger en het warme, zoete van de tonkaboon. Ik heb dit glam jurkje ook nodig in mijn leven.

Adviesprijzen Eau de Parfum Couture 30ml €62,- / 50 ml €86,- / 100 ml €123,-

Guerlain Super Aqua BB Hydra

Super Aqua-Serum BB Hydra+

Guerlain had natuurlijk al een soort BB creme en dat is de Lingerie de Peau Beauty Booster (BB), maar nu lanceren ze van hun Super Aqua-serum lijn (huidverzorgingslijn) een product wat ze echt een Beauty Balm Instant Hydration noemen oftewel BB Hydra. De Super Aqua lijn bevat een aquacomplex en die doet 2 dingen, namelijk hydrateren en werkt op de anti-aging. De huid heeft vocht nodig om te herstellen en op het moment dat we te weinig water hebben ontstaan er bijvoorbeeld kraaienpootjes en krijg je verlies aan uitstraling. De aquacomplex zuivert het water in de huidcellen om de circulatie te verbeteren en herstelt de jeugdige uitstraling. Hierdoor wordt de huid voorzien van een krachtige anti-aging hydratatie. Deze nieuwe BB cream is samengesteld met het super-aqua serum (geweldig product!) en zorgt hierdoor voor langdurige hydratatie, verzacht de fijne lijntjes en vereffent de teint door de subtiele tint. De BB cream belooft licht te zijn van structuur en dat geloof ik wel want dat zijn de super aqua serums ook, en de huid te beschermen tegen UV stralingen en dehydratatie, terwijl de huid een natuurlijke glow krijgt. De beauty balm komt helaas in maar twee tinten, namelijk ‘light’ voor de ‘pale to medium complexions’ en ‘medium’ voor de ‘medium to dark complexions’. Gezien de lichte dekking die ze beloven, denk ik dat het product wel geschikt zal zijn voor meerdere huidtinten. Ik zal het nog eens navragen, maar ik vermoed dat de Beauty Balm met name bij de Guerlain counters in de Bijenkorf te vinden zullen zijn, omdat de parfumerie niet altijd de skincare lijn heeft van Guerlain. Adviesprijs €65,-

En wat vinden jullie van de nieuwe producten? Toevallig al bekend met de Aqua Allegoria geuren? Of La Petite Robe Noire? Of misschien de Super Aqua producten?