Nieuws van Chloé – L’Eau de Chloé 1

De blogposts over parfum zijn niet de populairste, maar wij houden echt van lekkere geurtjes dus wij blijven er gewoon over schrijven. En ook al zijn wij niet de eerste of de beste als het over parfums gaat, we blijven het gewoon doen. Want hoe kunnen we nieuws over Chloé nu niet met jullie delen? Aisha heeft hier al eens eerder over Chloe geschreven en nu is er een nieuwe eau de toilette variant op de signature geur, namelijk de L’Eau de Chloé.

De L’Eau de Chloé is echt een zomers frisse geur en de Chloe Signature kenners zullen zeker de geur daarvan in de L’Eau de Chloé herkennen, maar het is wel echt vermengt met frisse citrus lagen. Ik zou het ook kunnen omschrijven met de woorden, groen, citrus, bloemig en fris. En het is natuurlijk wel te verwachten, dat een eau de toilette sneller vervliegt. Bij mij blijft het ook zeker geen hele dag ruiken. Bij mij heb ik al wel vaker het idee dat geuren niet lang blijven hangen, maar dan kan heel erg goed te maken hebben met de ph waarde van mijn huid. Want hoe vetter je huid, hoe beter het blijft hangen en hoe droger je huid, hoe sneller het vervliegt. Een optie om een geur langer vast te houden is bijvoorbeeld door de geur op te bouwen met een bodylotion of lekkere bodycream met dezelfde geur.

L’Eau de Chloé heeft een adviesprijs van 43,50 euro voor 30 ml. Er is ook nog een 50 ml en een 100 ml versie van de edt. Verder is er van deze geur ook nog een showergel 200 ml (29 euro), bodylotion 200 ml (34 euro) en… en ook een hand cream! Die bevat 75 ml en kost 24,50 euro. Een handcreme van een lekkere edt zie ik eigenlijk voor het eerst en het spreekt me eigenlijk wel erg aan.

Voor nu vind ik de geur nog wel net iets te fris, maar als ik het ruik dan verlang ik al wel naar de eerste warme zonnestralen. Hebben jullie L’Eau de Chloé al geroken? Zo, ja wat vinden jullie? Zo, nee denk je dat het wat is voor je?