Nieuwe huidverzorgingsproducten in mijn routine 4

Vorige zomer schreef ik over de producten in mijn huidverzorgingsroutine. Sommige producten gebruik ik nog steeds maar inmiddels gebruik ik ook wat nieuwe huidverzorgingsproducten en daar wil ik je graag over vertellen.

Nieuwe skincare producten

De Lancaster Purifying Perfecting toner gebruik ik nu al een paar weken. Hij is bedoeld voor de gecombineerde en vette huid. Nu heb ik een gecombineerde huid die ook vochtarm is. Ik wil dus geen producten gebruiken die mijn huid uitdrogen maar voor de zomer wilde ik toch een toner die matterend werkt. In de zomer is mijn huid namelijk minder vochtarm en glimt het juist veel meer. Deze toner zou de huid moeten reinigen van restjes make-up, vuildeeltjes, overtollig talg en dode huidcellen. De toner ruikt heel erg lekker en hij laat mijn huid totaal niet droog of trekkerig aanvoelen. Ik ben heel benieuwd hoe ik erover ga denken als ik hem nog net iets langer gebruik. Tot nu toe bevalt hij goed in elk geval!

Nieuwe skincare producten

De laatste jaren gebruik ik alleen nog maar micellaire waters om mijn make-up te verwijderen. Het werkt wat mij betreft gewoon het fijnste. Helaas had ik geen tripjes op de agenda staan naar landen waar ik Bioderma kan kopen dus ik besloot dit micellair water van Garnier te proberen. Ik heb nog een klein beetje micellair water over maar ik verwacht dat ik aan het einde van de week ga beginnen met het miccelaire water van Garnier. Ik ben erg benieuwd!

Nieuwe skincare producten

De Philosophy Purity made simple cleanser wil ik eigenlijk al jaren proberen. Ik weet dat het van veel bloggers hun holy grail cleanser is en ik vraag me dus echt af wat er zo bijzonder kan zijn aan dit product. Ik heb twee kleine verpakkingen van 90 ml in huis dus ik kan niet wachten om hem te gaan gebruiken.

Nieuwe skincare producten

 

Tot slot nog een ander product van Philosophy, de Hope in a jar dagcrème. Ik schreef laatst al een review over de nachtcrème maar ik had de dagcrème nog nooit geprobeerd. Aangezien ik heel positief ben over de Hope in a jar night ben ik erg benieuwd wat ik van de dagcrème ga vinden. Ik maak op dit moment mijn laatste restje dagcrème op wat ik nog had staan en dan ga ik aan de Hope in a jar beginnen.

Ben ik de enige die extra enthousiast wordt om haar gezicht te reinigen en het hele huidverzorgingsritueel uit te voeren wanneer ze nieuwe producten heeft? Ik kan er gewoon nu al naar uitkijken om alles te proberen.

Ik zal jullie over een tijdje laten weten wat ik van deze nieuwe producten in mijn routine vind.

Heb jij een van deze producten al eens gebruikt?