Nieuw! Graffiti Nail Art – W.I.C. by Herome 3

Herome blijft ons maar verassen en gelukkiger maken! Na de geweldige lakjes, heeft Herome nu ook nail art! En dat is nou precies wat ik nodig had (lees artikel over drama WK-nagels). Zoals eerder verteld is de WIC collectie volledig geïnspireerd door allemaal verschillende steden in de wereld. Herome WIC is dit keer geïnspireerd door graffiti in New York. Graffiti zoals wij het vandaag de dag kennen, is ontstaan in de straten van New York en tegenwoordig is graffiti ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Daarom is het heel gepast dat Herome voor de kunstzinnige wijken in New York heeft gekozen om de lakjes naar te vernoemen. Bekende wijken waar Graffiti Nail Art Polishes naar zijn vernoemd, zijn bijvoorbeeld Queens, Brooklyn, Bronx en Manhatten. Lees verder voor meer info en plaatjes.

Graffiti Nail Art Polish

Om de mooiste creaties te kunnen maken zijn er 10 sprekende kleuren nagellak ontwikkeld. Bij deze speciale nagellakken horen ook speciale dunne penselen. Hiermee kun je mooie kunstwerken op je eigen nagels creëren. Met de 12 verschillende themadesigns kun je eindeloos variëren van eenvoudig tot extreem.  Prijs 7,50 per nagellak en twee voor 12,50.

Graffiti Nail Art Plates

Hieronder zijn de Graffiti Nail Art Plates te zien. Dit zijn sjablonen in verschillende thema’s met diverse designs. De sjablonen zijn duurzaam en kan na gebruik met nagellakremover gereinigd worden. Per thema zijn er drie sjablonen en een set kost 7,50 euro per set.

FlowersTipsFancy

Graffiti Nail Art Tools

Naast nagellak met een dun penseeltje en de sjablonen zijn er ook nog de Nail Art Tools. Dit zijn een schraper en een stempel waarmee het design op de nagels worden overgebracht.

Graffiti Nail Art Setjes

Er zijn twee speciale setjes om meteen mee te kunnen beginnen.

Small Kit!

-Graffiti Nail Art Polish ‘Soho Manhatten’,

-1 themasjabloom ‘Flower’,

-Stempel

-Schraper

-Een mooie zilveren doos om alles bij elkaar te bewaren

Prijs: 12,50 euro

Get started!

-Drie Graffiti Nail Art Polishes ( Soho Manhattan, Brooklyn en Lower Manhattan)

-Sjabloonset ‘Flowers’

-Stempel

-Schraper

-Mooie zilveren doos

Prijs: 24,50 euro

Op de website www.worldinspiredcolours.com staat een uitgebreid stappenplan met foto’s en een hele leuke introductiefilm.

De serie Grafitti Nail Art is verkrijgbaar via www.herome.nl