Nieuw! Bobbi Brown Rich Lip Color SPF 12 – Rose Blossom 11. Review, Foto’s en Swatches 14

 

Bobbi Brown Rich Lip Color Rose Blossom

Afgelopen vrijdag liep ik nog even langs de Bobbi Brown counter in de Bijenkorf in Rotterdam om te kijken of er nog iets nieuws was. Toevallig bleek het echt zo te zijn, want daar stonden 12 mooie Bobbi Brown lippenstiften op mij te wachten om bewonderd te worden! Ik had al eerder een artikel met promofoto’s van de nieuwe collectie gezien op temptalia.com en ik dacht toen al dat ik deze kleuren eigenlijk best wel mooi zou vinden. De nieuwe lippenstift heet Rich Lip Color en heeft ook een SPF 12. Zoals de naam al zegt, zijn de lippenstiften sterk gepigmenteerd en geven dus daarom volledige dekking. Ik vond het weer heel moeilijk om te kiezen, maar ik moest toch iets! Toevallig en gelukkig was Thirza (van het Bobbi Brown event!) ook aan het werk en zij raadde me de Bobbi Brown Rich Lip Color Rose Blossom aan, dus die heb ik ook genomen! Kijken jullie mee voor foto’s en swatches?

Wat zeggen ze bij Bobbi Brown zelf over de de Rich Lip Colors?

“What makes these lipsticks so modern is a formula that combines pigments with a colorless lipstick base. The result is crisp, clear color and full coverage without a heavy feeling.” — Bobbi Brown

Bobbi’s new lightweight, color-saturated formula for lips. Created with a colorless base, Rich Lip Color showcases the true color of pigments—so what you see is what you get. This creamy and emollient lipstick also moisturizes and conditions lips as it protects with SPF 12. *

De collectie bestaat uit 12 kleuren en het zijn voornamelijk roze tinten. Als je denkt dat roze je niet staat, dan is er vast iets in deze collectie wat wel bij je past. En terwijl ik dit artikel aan het tikken ben, ben ik ook gelijk ook even YSL Rouge Pur Couture in de kleur Rose Stiletto aan het vergelijken met Rose Blossom en ik kom er nu pas achter dat ze eigenlijk verdomd veel op elkaar lijken! Rose Blossom is wel iets lichter en iets meer roze dan Rose Stiletto, maar het scheelt niet echt heel veel. Ik had eerst een ander kleurtje op het oog bij de counter en die leek niet op YSL Rose Stiletto, daarna ging ik twijfelen en vond Rose Blossom eigenlijk toch wel mooier en was toen al weer vergeten dat ik Rose Stiletto ook nog had hahaha. Gelukkig zijn ze niet identiek en vind ik ze allebei anders mooi. Vrijdag had ik de Rich Lip Color dus ook op naar werk en als ik werk vind ik het wel fijn als een lippenstift ook wel een tijdje op mijn lippen blijft. Dus van 2 uur tot een uur of half 6 had ik nog aardig wat kleur op mijn lippen en daarna ging ik eten.

Bobbi Brown Rich Lip Color Rose Blossom

Bobbi Brown Rich Lip Color Rose Blossom

Bobbi Brown Rich Lip Color Rose Blossom

Bobbi Brown Rich Lip Color Rose Blossom

Ik moet er wel even bijzeggen dat ik vind dat de meeste producten bij Bobbi Brown, op m’n huid er verassend mooier uitzien dan wanneer ik het zo in eerste instantie zie. Gelukkig weten ze bij de counters vaak wat mooi past bij iemand, dus als je langs gaat bij een counter, kun je je het beste laten adviseren, want soms dan denk je dat iets misschien saai qua kleur is of absoluut niet bij je staat, totdat je het geprobeerd hebt. Tenminste dat is eigenlijk mijn eigen ervaring. Wat betreft Rose Blossom, let op dat mijn lippen best wel gepigmenteerd zijn en een kleur lippenstift daardoor bij mij heel anders uit ziet dan bij iemand met lichte of roze lippen.

Hieronder zie je alle kleuren van de Bobbi Brown Rich Color Collectie. Afbeelding komt uit het artikel van Temptalia

De kleuren uit deze collectie heten:

 • Bikini Pink
 • Soft Coral
 • Bare Pink
 • Heather Pink
 • Mod Pink
 • Plum Rose
 • Rose Blossom
 • Guava
 • Sweet Nectar
 • Cosmic Raspberry
 • Old Hollywood
 • Crimson

De Bobbi Brown Rich Color SPF 12 collectie is dus nu te koop bij de counters en ze kosten 23 euro per stuk. Bobbi Brown counters zijn te vinden bij de Bijenkorf in Amsterdam, Den Haag en in Rotterdam en ook bij de Douglas in Rotterdam op de lijnbaan.

*Bron: Temptalia(29-1-2011)