New in – Skincare 2

Ik was al maanden op zoek naar een goede oogcrème. Mijn probleem is dat ik verwend ben. Toen ik begon met huidverzorging, begon ik direct met Estée Lauder producten, omdat mijn moeder het ook gebruikte. Ik gebruikte wel de lijn voor mijn huidtype natuurlijk, niet mijn moeders  producten. Ik lees vaak op blogs over wat goedkopere huidverzorgingsproducten, bijvoorbeeld van The Body Shop, die ook erg goed schijnen te zijn. Ik moet zeggen dat The Body Shop inderdaad best wat fijne huidverzorgingsproducten heeft maar de oogcrème die ik gebruikte beviel niet. Voor mijn gevoel werd mijn huid niet goed gevoed, na een uurtje vroeg ik me af of ik het überhaupt wel gebruikt had. En dat was dan een rijke oogcrème voor de oudere huid. Ik denk dat ik gewoon best rijke verzorging nodig heb onder mijn ogen, ik heb eczeem daar gehad en heb nu héél donkere kringen, lijntjes onder mijn ogen en mijn huid heeft daar veel voeding nodig merk ik.

Ici Paris XL had laatst weer stapelkorting op huidverzorging en ik had nog een cadeaubon liggen dus ik besloot dat het tijd was om weer een oogcrème te kopen waarvan ik zeker wist dat hij mij zou geven wat ik nodig heb. Mijn Advanced Night Repair had ik ook een paar weken eerder op gemaakt en ik miste hem al in mijn routine. Omdat hij nu vernieuwd is was ik extra benieuwd en had ik dus nog meer reden om hem weer te kopen.

Estée Lauder ANR Estée Lauder ANR

De Advanced Night Repair zit nog steeds in het bekende bruine potje met een pipet erbij. Ik vind het erg fijn werken op deze manier. Ik ben echt gek op de ANR, ik zal hem binnenkort uitgebreid reviewen.

Estée Lauder Oogcrème

Ik koos voor de Advanced Time Zone oogcrème, tegenwoordig hebben al hun oogcrèmes een anti-rimpel werking. Hiervoor had ik altijd een hele basic oogcrème van Estèe Lauder, echt voor mijn leeftijd. Maar de mevrouw bij Ici Paris vertelde mij dat deze crème ook rimpels voorkomt dus wat dat betreft is hij al wel geschikt voor mij. En sowieso heb ik natuurlijk extra verzorging nodig onder mijn ogen.

Ici Paris XL Refreshing cleansing foam

Deze Cleansing foam van het eigen merk van Ici Paris XL kocht ik eerlijk gezegd alleen omdat ik dan 30% korting zou krijgen in plaats van 20%. Het scheelde heel veel op de totale prijs en deze cleanser kostte volgens mij nog geen 3 euro. En wie weet is het wel een echte budget topper…?

Philosophy The micro delivery exfoliating face wash

Ik had nog een bon waarmee ik een sample kon ophalen van een Philosophy cleanser. Het was heel moeilijk kiezen tussen de Purity made simple, en deze Microdelivery exfoliating facial wash. Ik heb beiden nooit eerder gebruikt maar ik koos voor deze omdat hij het effect van The Microdelivery peel schijnt te verlengen.

Clarins One-step facial cleanser

Tot slot kreeg ik nog een heel ruime sample van 100 ml van de Clarins One-Step facial cleanser. De normale verpakking is 200 ml dus het is gewoon een halve fles wat ik nu heb gekregen. Deze kan ik dus lekker uitgebreid gaan testen. Ik heb nog niet veel ervaring met Clarins dus ik ben benieuwd want ik hoor er vaak hele goede dingen over.

Ik ga de komende tijd dus lekker wat nieuwe huidverzorgingsproducten testen. Ik ben in elk geval erg blij dat ik weer een goede oogcrème heb, ik blijf elke keer toch weer terug gaan naar Estée Lauder producten merk ik.

Heb jij al ervaring met één van deze producten? Of heb je een ander favoriet huidverzorgingsmerk dat ik echt moet proberen? Laat het me weten in de comments!