New in – ESSIE nagellak 1

Een maand of twee geleden was ik opeens helemaal in de ban van Essie nagellakken. Ik had mijn hele nagellakstash uitgezocht en een hele hoop weggegeven, en enkelen die niet meer goed waren heb ik weggegooid. Ik heb nu alleen nog maar nagellakken die ik echt heel regelmatig draag en ik word elke keer zo blij als ik ze bij elkaar zie. Maar toen kwam ik op instagram opeens zoveel mooie Essie lakken tegen die ik niet meer uit mijn hoofd kreeg. Toen had BOL opeens een actie waarbij je twee lakken voor €15 kon krijgen. En lucky me, ik had nog wat cadeaubonnen van BOL liggen waardoor ik een hele lading Essie nagellak kon bestellen zonder ook maar een cent bij te hoeven betalen.

ESSIE nagellak

Wicked – Merino Cool – Bikini So Teeny

Ik ging voor wicked omdat hij van velen een favoriet is en ik gek ben op intens donkere kleuren, die net niet zwart zijn. Ook had ik mijn absolute favoriet, William tell me about OPI, weggedaan toen ik mijn stash opruimde. Hij was serieus bijna op maar wat er nog in zat was helemaal dik en stroperig geworden waardoor ik er echt niet meer mee kon lakken. Merino Cool vond ik gewoon een mooie en best aparte kleur, vooral voor de herfst. Bikini So Teeny wilde ik door Seren, vanaf zij dit artikel schreef was ik verliefd.

ESSIE nagellak

Ruffles & Feathers – Mint Candy Apple – Urban Jungle

Ruffles & Feathers past echt helemaal in mijn straatje, ik ben gek op groen en turquoise maar deze is toch weer anders. Ik weet niet eens hoe ik hem moet omschrijven, de kleur op de foto is wel precies als hoe hij in het echt ook is. Ik had zo’n kleur echt nog niet. Mint Candy Apple was dé kleur toen ik beautyblogs net had ontdekt, dat was denk ik in 2008/2009 en sindsdien wilde ik deze kleur. Met deze actie van BOL werd het tijd om hem eindelijk aan te schaffen. Urban Jungle kocht ik omdat ik witte nagellak echt heel mooi vind staan. Maar ik twijfelde of ik het bij mij, vanwege mijn huidskleur niet te “hard” zou vinden, ik wilde geen typeX effect. Nou moet ik wel zeggen dat er genoeg mensen met een donkere huid zijn bij wie witte nagellak echt heel goed staat, maar ik wist dat ik er bij mezelf aan zou moeten wennen. Urban Jungle is voor mij de perfecte kleur nu. Hij is lekker licht maar toch een tikje warm. Ik vind hem heel mooi staan, al zeg ik het zelf.

ESSIE nagellak

Lilacism – A crewed interest – Borrowed & Blue

Lilacism kocht ik omdat ik al heel lang een mooie lila nagellak wilde. Ik word er gewoon helemaal blij en vrolijk van. A Crewed Interest en Borrowed & Blue kwam ik dus tegen op instagram en daar begon het allemaal mee. Alleen zitten deze kleuren niet in de vaste collectie dus bestelde ik ze via Ebay. A Crewed Interest is voor mij persoonlijk echt de perfecte peach kleur, die niet te oranje is. Stiekem was ik hier al jaren naar op zoek en ik ben hier dan ook super blij mee. Toen ik Borrowed & Blue bestelde twijfelde ik toch wel een beetje of ik hem wel mooi zou vinden bij mezelf. Hij is namelijk super licht, echt zo’n off white kleur. Maar omdat ik er gewoon verliefd op was besloot ik de gok te wagen. En gelukkig heb ik dat gedaan want ik vind hem heel mooi. Ik moet soms nog wel een beetje wennen maar tegelijkertijd vind ik het toch wel leuk staan. Dat klinkt super tegenstrijdig en dat is het ook, maar je hebt vast zelf ook weleens dat je iets eigenlijk heel mooi vind en tegelijkertijd soms twijfelt of het jou wel net zo goed staat als andere mensen.

Door het opruimen van mijn nagellakstash werd ik me bewuster van wat voor soort kleuren ik vaak draag en ook van welke kleuren ik nog niet had. Voorlopig heb ik denk ik wel weer genoeg nagellak – tot ik natuurlijk weer een nieuwe kleur tegenkom waar ik helemaal verliefd op word… ;-)

Ik zal jullie binnenkort swatches laten zien van al deze kleuren.