NARS Torrid blush 2

Ik heb een paar jaar geleden al eens over de Nars Torrid blush geschreven. Maar Pop Your Color was toen heel anders dan het nu is. Er zat niet eens een full face foto in de blogpost dus je kon niet eens zien hoe de blush er uit ziet als ik het daadwerkelijk draag. Omdat Torrid nog steeds een van mijn favoriete blushes is vond ik dat Torrid-onwaardig dus vandaar dat ik je er nu graag opnieuw over wil vertellen. Een extra reden is dat natuurlijk niet iedereen die nu onze blog leest dat een paar jaar geleden ook deed.

NARS Torrid blush

Ik kocht Torrid al een jaar of vijf geleden in Londen. Officieel zou ik hem volgens mij zelfs al moeten weggooien maar er is helemaal niets mis mee. Hij ruikt niet vreemd, voelt niet vreemd en is nog steeds even goed gepigmenteerd. Sowieso gaan poeders natuurlijk veel langer mee dan vloeibare producten. Wat wel heel apart is, is dat ik nog niet eens pan heb geraakt. Terwijl ik hem voor mijn gevoel echt al zoveel jaren heel regelmatig gebruik. Wel heb ik altijd fases met blushes, ik heb meestal een stuk of drie blushes die op dat moment echt favoriet zijn en daar rouleer ik dan tussen. Dus ik heb ook weleens een paar maanden dat ik Torrid niet gebruik.

NARS Torrid blush

Voordat ik toentertijd naar Londen ging was Orgasm dé Nars blush die je echt moest hebben. Online had ik van tevoren wel gelezen dat Torrid de Orgasm is voor de donkere huid. Toen ik Orgasm op mijn huid probeerde was er inderdaad helemaal niets van te zien. Terwijl Torrid ook een hele mooie peachy kleurige blush is met een subtiele gouden shimmer erin die je wel ziet op de donkere huid. Ik kocht Torrid en was en ben er nog steeds erg blij mee.

NARS Torrid blush

Ik vind peachy blushes altijd erg mooi maar ik vind het toch lastig om zulke kleuren te vinden die je ook daadwerkelijk op mijn huid ziet. Daarom ben ik extra blij met Torrid, ik heb ook niet zoveel van zulk soort kleuren in mijn stash. De Nars blushes zijn prijzig maar ze zijn van zulke goede kwaliteit dat ze het naar mijn mening echt waard zijn. De manier waarop de poeder is geperst is echt anders dan bij sommige goedkopere blushes. Poeders – of het nou oogschaduw is of blush – zijn vaak iets zachter als ze heel goed gepigmenteerd zijn. Je herkent het vast wel dat je dan steeds een klein beetje losse poeder krijgt als je daar met je kwast over heen gaat, dan krijg je ook sneller fall out. De Nars blushes zijn heel erg goed gepigmenteerd maar als je er met je kwast over heen gaat krijg je geen losse stukjes poeder. Daardoor gaat het ook veel langer mee naar mijn idee.

NARS Torrid blush

Op bovenstaande foto zie je hoe subtiel je de blush aan kunt brengen en ook hoe gepigmenteerd hij tegelijkertijd is.

NARS Torrid blush

NARS Torrid blush

En hier zie je op de full face foto’s hoe hij bij mij staat. Ik vind het zo’n mooie natuurlijke kleur. De shimmer zie je niet echt terug maar ik heb het idee dat hij me altijd wel een hele gezonde gloed geeft door de shimmer die erin zit. Er wordt nooit zoveel over Torrid gesproken, hij is niet zo bekend geloof ik. Terwijl het toch echt een hele mooie kleur is. En als jij net als ik een donkere huid hebt en Orgasm bij jou niet te zien is dan is Torrid misschien ook iets voor jou. Maar ook bij een lichtere huid denk ik dat hij heel mooi zal staan.

Nars is op dit moment niet in Nederland te koop maar ik hoop nog steeds dat het merk misschien naar De Bijenkorf komt aangezien er daar aardig wat nieuwe beautymerken naartoe komen op dit moment. Je kan Nars wel via hun Europese webshop bestellen op dit moment, alleen kan je de producten dan natuurlijk niet swatchen van tevoren wat toch altijd wel een nadeel is wanneer je make-up koopt.

In de Europese Nars webshop kost Torrid €30.

Kende jij Nars Torrid al?