Nars Taj Mahal blush 2

Ik schreef een paar jaar geleden al eens over de Nars Taj Mahal blush maar toen was ik te onzeker om ook te laten zien hoe de blush er nou daadwerkelijk bij mij uitziet. Omdat ik dat geen complete review vind en ik gek ben op de blushes van Nars wil ik je hem vandaag toch nog even goed laten zien.

Nars Taj Mahal

Taj Mahal is een hele warme kleur. Het is een mix van oranje en bruin met een fijne glans. Geen glitters maar gewoon een mooie glans. Ik denk dat als ik de kleur zo in woorden omschrijf, hij niet veel mensen aan zal spreken. Misschien zelfs niet eens als je hem in de pan ziet. Hij ziet er namelijk nogal heftig uit. Hij is ook heel goed gepigmenteerd, je moet hem dus echt maar heel licht aanbrengen.

Eenmaal aangebracht vind ik dat hij een hele mooie warme gloed aan je huid geeft, en ook die mooie oranje/bruine kleur natuurlijk. Ik denk dat deze kleur bij heel veel mensen met een donkere huid mooi zal staan. Maar ook mensen met een lichtere huidskleur zullen hem zeker kunnen hebben, ik weet dat hij Seren ook heel mooi stond namelijk. Je moet alleen wel van een warme blush houden.

Nars Taj Mahal

Meestal denken mensen bij herfstkleuren, wat make-up betreft, aan hele donkere lipsticks, nagellak en blushes. Maar Taj Mahal vind ik ook zeker goed bij de herfst passen. Hij doet me denken aan de oranje/bruine kleur van de bladeren wanneer die in de herfst verkleuren. Maar tegelijkertijd kan hij in de zomer ook heel goed, om je zongebruinde huid een mooie warme glow te geveb

Nars Taj Mahal

Ik ben in elk geval heel blij met Taj Mahal. Het is zeker geen standaard kleur en lekker uniek, en dat maakt hem voor mij nou juist alleen maar leuker.

Nars is helaas niet in Nederland te koop. Je kan het wel online bestellen bij de Franse Sephora of op de Europese website van Nars. Mocht je binnenkort een tripje op de planning hebben naar een stad/land waar ze wel Nars verkopen dan zou ik zeker even langs de Nars counter lopen, dan kan je hem zelf aanbrengen en kijken hoe de kleur bij jou staat.

Wat vind jij van Nars Taj Mahal?

Meer over Nars op PYC

 • Highlighters – Eyecandy!

  Highlighters – Eyecandy!

  Highlighters zijn mijn zwakte! Samen met blush en lipstick denk ik. Ik krijg er gewoon geen genoeg van. Highlighters zijn ervaak met de mooiste patronen en een reliëf erin. In eerste instantie word ik dan door dat mooie patroontje aangetrokken maar als ik dan die mooie glansjes zie maakt mijn beautyhart echt even een sprongetje! […]

 • Shoplog Londen deel 3: Make-up

  Shoplog Londen deel 3: Make-up

  Het derde en laatste deel van mijn Londen shoplog, de make-up! In Londen worden aardig wat make-up merken verkocht die we in Nederland niet hebben zoals NARS, Barry M, Urban Decay, Sleek en ik heb dus gelijk mijn slag geslagen. Ook waren producten van MAC, Bobbi Brown en Make Up Store daar goedkoper dus daar heb […]

 • Wat zit er momenteel in Serens make-uptasje?

  Wat zit er momenteel in Serens make-uptasje?

  Dit is een vraag die door niemand van jullie is gesteld, maar ik dacht weet je wat?! Ik doe gewoon alsof jullie het allemaal heel graag willen weten. Het zit namelijk zo, ik heb een toilettasje of make-uptasje, hoe je het ook wil noemen en die gaat bij gebrek aan tijd altijd mee in mijn […]

 • Nars Taj Mahal blush

  Nars Taj Mahal blush

  Ik schreef een paar jaar geleden al eens over de Nars Taj Mahal blush maar toen was ik te onzeker om ook te laten zien hoe de blush er nou daadwerkelijk bij mij uitziet. Omdat ik dat geen complete review vind en ik gek ben op de blushes van Nars wil ik je hem vandaag […]

 • NARS Torrid blush

  NARS Torrid blush

  Ik heb een paar jaar geleden al eens over de Nars Torrid blush geschreven. Maar Pop Your Color was toen heel anders dan het nu is. Er zat niet eens een full face foto in de blogpost dus je kon niet eens zien hoe de blush er uit ziet als ik het daadwerkelijk draag. Omdat […]

 • Nars Taj Mahal blush – Review en swatches

  Nars Taj Mahal blush – Review en swatches

  Inmiddels al een hele tijd geleden kocht ik in Londen twee NARS blushes en 1 highlighter. Ik kwam erachter dat ik hier nooit artikelen over heb geschreven dus het leek me weleens tijd worden. NARS staat toch wel bekend om zijn mooie en hoog gepigmenteerde blush dus vandaar dat ik voor mijn vakantie al een […]

 • Someday… – Wishlist

  Someday… – Wishlist

  Er zijn zó veel beauty producten. Velen moet ik helaas aan me voorbij laten gaan omdat mijn portemonnee ook een bodem heeft. Vooral met limited edition producten is dit jammer, want als je op dat moment het geld niet hebt, dan heb je gewoon pech gehad! Gelukkig zijn er ook heel veel producten die in […]

 • Review: Nars Orgasm Blush

  Review: Nars Orgasm Blush

  De meeste van jullie hebben wel eens iets gelezen of gehoord over Nars Orgasm blush. Misschien hebben jullie hem zelf ook wel! Maar ik had hem nog niet en het wordt niet (meer) verkocht in Nederland. Gelukkig heeft Aisha het voor me meegenomen uit Londen! Lief is ze he? Nars Orgasm is een hele populaire […]