Nars Taj Mahal blush – Review en swatches 9

Inmiddels al een hele tijd geleden kocht ik in Londen twee NARS blushes en 1 highlighter. Ik kwam erachter dat ik hier nooit artikelen over heb geschreven dus het leek me weleens tijd worden. NARS staat toch wel bekend om zijn mooie en hoog gepigmenteerde blush dus vandaar dat ik voor mijn vakantie al een aantal blushes op mijn wishlist had staan. Een blush die mij erg aansprak was Taj Mahal. Absoluut geen standaard roze blush maar daardoor des te specialer wat mij betreft. De kleur is denk ik het best te omschrijven als oranje/goud. Het is echt een hele warme kleur. De blush is echt heel erg gepigmenteerd, de meest gepigmenteerde blush die ik in elk geval heb. Je moet het dus wel voorzichtig aanbrengen, je kan de kleur immers altijd nog opbouwen. De blush geeft mij echt een hele mooie, warme gloed, ik kan er echt blij van worden.

Wat wel jammer is (en een beetje stom van mij) is dat ik de kleur alleen geswatched heb door gewoon met mijn vinger een keer over de blush te gaan. Het was wel leuk geweest om ook nog een foto te hebben waar de blush een beetje geblend is en er dus draagbaarder uitziet. De swatch geeft wel weer een goed beeld van hoe gepigmenteerd hij is, aangezien dit echt maar van 1 “veeg” is. Mochten jullie nog willen zien hoe NARS staat als het eenmaal aangebracht is kan ik er wel een FOTD mee maken, laat het me weten.

Sowieso vind ik Taj Mahal echt een aanrader voor mensen met een donkere huid. Hoe hij staat op een blanke huid weet ik eigenlijk niet zo goed. Ik weet dat hij Seren ook heel mooi stond toen zij net terugkwam van vakantie maar toen was zij dus ook een stuk donkerder. Toch denk ik dat als je hem lichtjes aanbrengt op een lichtere huid, hij ook heel mooi is en die warme gloed zal geven.

Helaas, helaas, helaas is NARS niet in Nederland te verkrijgen. Je kan het wel op de Europese website van NARS vinden, zij verzenden ook naar Nederland. Ik moet er wel bij zeggen dat ik daar zelf nooit iets besteld heb dus ik heb er geen ervaring mee. Maar wie weet gaat Sephora het over een tijdje ook in Nederland verkopen? Ik hoop het in elk geval heel erg!

Wat vinden jullie ervan? Lijkt deze blush jullie wat?