Nail of the day: Chanel 531 Péridot 8

Aanschouw het meest populaire nagellakje van deze week en aankomende weken! Chanel does it again! Nagellaklovers keken weer lang uit naar de komst van dit prachtige lakje. De die-hards hebben ongeduldig gewacht op telefoontjes van hun dichtstbijzijnde Chanel verkooppunt. Op twitter en beautyblogs zie je overal foto’s en reviews van de nieuwste aanwinsten. De herfstcollectie bevat onder andere 3 prachtige kleuren nagellak en Peridot is hier 1 van. Velen vinden dit lakje mooi en enkelen vinden het niks. Dat geeft ook helemaal niet. Wij hebben ook wel eens “speciale” lakjes overgeslagen waar wij nou helemaal niks voor voelden en anderen wel. Zo gaat dat met Chanel nagellak. Wij hebben weer een Chanel lakje erbij om aan onze collectie te voegen en voor jullie hebben we nog een paar beelden van het lakje in actie. Enjoy!

Hoe het lakt? Niet slecht, niet slecht. Dekking gaat in twee lagen, maar het heeft toch een beetje een vreemde structuur. Het lijkt alsof het gaat strepen of lichtjes ophopen of belletjes. Ik kan het niet omschrijven, maar als je lakt en je hebt niet genoeg lak op je kwastje dan lijkt het een beetje gek te worden, maar het corrigeert snel en je ziet er helemaal niks van wanneer het droog is. Houdbaarheid? Ik heb zondag mijn nagels gelakt en deze foto’s zijn van gisteren! Drie dagen later zit het nog steeds prima op mijn nagels. Als basis heb ik een Trind Nail Balsem gebruikt en Trind nail repair en daarna heb ik met Chanel Peridot gelakt.
Ps. Aisha heeft dit lakje ook. Helaas zijn er enkele nagels gesneuveld die momenteel niet fotogeniek zijn. Wellicht dat we dit artikel updaten als we foto’s hebben gemaakt van haar nagels.
Wat denken jullie? Thumbs up/Thumbs down?