My little Chloé’s 0

Chloé schommel

De geuren van Chloé zijn erg populair. Vooral Love, Chloé is bij veel mensen favoriet. Om ervoor te zorgen dat je je favoriete geur altijd bij je kan hebben komt Chloé nu met drie van hun geuren in 20 ml verpakkingen. In de winkel worden ze gepresenteerd op de schommel die je hierboven ziet. Is het geen plaatje?

De eerste geur die je in deze handige kleine verpakking kan krijgen is de Chloé signatuur eau de parfum. Deze geur had ik zelf en ik vond hem echt heerlijk! Omdat ik hem nu niet meer heb en hem absoluut niet uit m’n hoofd kan beschrijven volgt hier de omschrijving van de geur:

een combinatie van poederachtige bloemennoten met vrolijke accenten van pioenroos, lychee en de beeldschone lente fresia. de luchtige, flirtende topnoot drijft weg om de rijkere en sensuelere kant van de roos te onthullen, die verkregen is uit het fluweelachtige binnenste van de bloem. Het opvallende karakter van deze unieke roos wordt vergezeld door de betoverende geur van magnolia en lelietjes-van-dalen én subtiele accenten van warm amber en elegant cederhout.

 

Chloé signatuur eau de parfum

De tweede little Chloé  is l’eau de Chloé. Deze geur ken ik eigenlijk niet. Het wordt als volgt omschreven:

de uitzonderlijke concentratie van gedistilleerd rozen-water geeft aan de geur een buitengewoon verfrissend gevoel. de chypre roos, overgoten met pure zuurstof, is zo luchtig als dauw. een verfijnde citrus harmonie herinnert aan heerlijke ijskoude limonades in de zomer. de patchoeli, die geleidelijk in verfijnde vleugjes naar bovenkomt, roept de luxe en perfectie op van een perfect afgewerkt kledingstuk.

l'eau de chloé

De laatste little Chloé mochten wij ontvangen en dit is Love, Chloé. Dit is een heerlijke, poederige geur. Er is echt geen enkele geur die ik ken, waarbij ik het poederige zo goed ruik. Dit is de omschrijving:

met haar poederige, bloemige aura streelt de subtiele samensmelting van iris, heliotroop, verse bloemen en muskus de huid die herinneringen oproept aan de rouge, talk- en gezichtpoeders uit vervlogen tijden.

DSC_0023

DSC_0042

Hier ze je het flesje naast de 50 ml versie van Love, Chloé eau florale. Echt ideaal voor in je tas dus.

DSC_0057

De my little Chloé’s zijn vanaf half april 2013 exclusief bij De Bijenkorf en via www.debijenkorf.nl verkrijgbaar.

De adviesverkooppprijzen zijn:

  • Chloé signatuur 20 ml Є 36
  • l´eau de Chloé 20 ml Є 36
  • love Chloé 20 ml Є 36
Zou jij een van deze geuren kopen? Of neem jij je parfum nooit met je mee in je tas?