Muji lades opbergsysteem 0

Ik kocht deze Muji lades in Venetië. In Londen heb je ook Muji winkels en ik wilde altijd al een opbergsysteem meenemen voor mijn make-up maar omdat ik dan al zoveel gekocht had was ik altijd bang dat het te zwaar zou zijn om mee te nemen. Toen ik ontdekte dat er in Venetië ook Muji winkels waren besloot ik direct dat ik nu eigenlijk een opbergsysteem mee wilde nemen. Ik had ook helemaal niet zoveel geshopt en ik besloot uiteindelijk om het in mijn rugtas mee te nemen zodat ik zeker wist dat ze onderweg niet zouden beschadigen. En ik ben nog steeds zo blij dat ik dat gedaan heb!

Muji Drawers

Bij Muji hebben ze echt de mooiste opbergsystemen voor helemaal niet zoveel geld. Als ze hier in Nederland Muji hadden dan zou ik nog zoveel meer dingen hebben. Ik wilde graag drie lades voor op mijn kaptafel om mijn make-up in op te bergen. Ze hadden een vast systeem met drie lades maar de lades waren niet zo hoog waardoor er dus niet zoveel in zou kunnen. De Muji medewerker liet mij toen zien dat ik ze ook heel makkelijk zelf op kan stapelen. Ik kocht dus een systeem met twee diepe lades en een andere met een hoge lade. Ik zet de losse lade dan bovenop de twee lades. Ze passen precies in elkaar en hebben een anti-slip stripje waardoor het ook echt heel stevig staat op elkaar.
Muji Drawers

Zoals je ziet zijn de lades lekker hoog waardoor ook flesjes foundation er moeiteloos in passen. Ook in de andere lades kan ik zelfs producten zoals blush op elkaar stapelen, ideaal.

Muji Drawers

Muji Drawers

Ik heb de lades zo ingedeeld dat ik bovenin mijn basis producten heb om me mee op te maken, zoals foundation, concealer, poeder en wenkbrauw producten. Ook heb ik hier de basis producten voor mijn ogen liggen, mascara, eyeliner en Paint Pots.

Muji Drawers

In de tweede lade heb ik blush, hightlighter en bronzing powder. Ik wissel dit altijd een keer in de zoveel tijd om. Zodat ik wel steeds andere blushes en highlighters gebruik. Ik heb er genoeg namelijk en ik vind het zonde als ik ze niet allemaal zou gebruiken.

Muji Drawers

In de onderste lade heb ik mijn MAC 15 eyeshadow palette en mijn Naked palette van Urban Decay. Daarnaast heb ik hier lippenbalsem, lidpotloden en lipsticks liggen. Net als vorige lade wissel ik de producten hierin regelmatig om zodat ik alle producten in mijn stash gebruik. Op het moment liggen er wat donkerdere lipsticks omdat ik daar door de herfst toch iets meer voor in de stemming ben. Ook heb ik er altijd wel neutrale kleuren in liggen die elke dag wel kunnen.

Ik ben zo blij met mijn Muji opbergsysteem! Ik vind het er heel mooi, clean en opgeruimd uitzien op mijn kaptafel. En er past echt heel veel in de drie lades zodat ik elke dag van de week wel iets anders zou kunnen dragen. Ik schreef al eerder dat mijn complete stash op een andere verdieping in huis is dan waar ik mij opmaak. Dus alle producten die ik elke dag gebruik heb ik in mijn Muji lades zitten.

Ik ben het bonnetje kwijtgeraakt dus ik weet niet meer precies wat ik hiervoor betaald heb. Als ik op de Europese Muji site kijk dan denk ik dat de twee hoge lades £10,95 kosten. De losse lade kan ik helaas niet terugvinden op de site. Maar ik denk dat ik bij elkaar misschien ongeveer €20-25 betaald heb.