Moroccanoil Travel Kits – reizen met fijne haarverzorging 0

Je wilt op vakantie, je gaat een paar weken of een weekendje weg, maar je hebt geen zin om al je haarverzorging in full size mee te nemen, maar wel je haar goed blijven verzorgen. Of je bent altijd wel benieuwd geweest naar de producten van Moroccanoil, maar weet niet of zo’n fullsize product het bedrag waard is. De voorgaande 2 opties zouden in ieder geval redenen zijn voor mij om een van de nieuwe Moroccanoil Travel Kits te proberen. Er zijn namelijk 3 luxe kits met echt alles wat je nodig hebt om je haar in top conditie te houden. Aisha en ik kregen een Volumizing & Styling Kit en die is ook te zien op de onderstaande foto’s, maar er is ook een Repair & Styling Kit en een Hydrating en Styling Kit. Kijk snel verder!

moroccanoil travel kitHet tasje alleen al straalt luxe uit en voelt kwalitatief goed aan. Het oog wil ook wat he?

moroccanoil travel kit Er zit een Hydrating styling cream in en een weightless hydrating mask. De normale maat van het masker heb ik trouwens ongeveer een maand in huis en heb echt het idee dat het mijn beschadigde haren enigszins heeft gered. Al denk ik dat de repair variant toch wel beter zou zijn voor mij. Review volgt nog!

moroccanoil travel kit shampoo volume De volume shampoo en conditioner heb ik eerder gebruikt en ook een review over geschreven. Een van de fijnere volume shampoos die ik tot nu toe heb gebruikt.

moroccanoil travel treatment mini

In het tasje zitten 2 samples van 10 ml van de welbekende Treatment in Light en de normale variant. Aisha gebruikt de normale en ik gebruik de light. Ik heb zelfs al een flesje opgemaakt en een nieuwe grotere gekocht. Voor mij is het echt onmisbaar geworden. Zo’n klein flesje is dus ideaal om mee te nemen op reis, je hebt maar heel weinig nodig. Aan te raden als je altijd moeite met haren kammen na het wassen of bij pluizig/droog haar? Dit.heb.je.nodig..maar.echt!

etui moroccan oil travel kit

De Volumizing & Styling Kit kost 46,80 euro. Een mooie prijs voor de hoeveelheid producten en kwaliteit als je het mij zou vragen. Hieronder deel ik een aantal links voor als je meer wilt weten over een aantal genoemde producten en onze meningen.

Aisha schreef eerder over haar ervaring met de Treatment en de Curl Control Mousse van Moroccanoil 

Ik schreef eerder over de Volume shampoo en conditioner en de Light Treatment 

Moroccanoil is verkrijgbaar bij salons en spa’s.

Hebben jullie ook favoriete producten van Moroccanoil? Wat vinden jullie van zo’n travelkit?