Momlife, bloggen vanuit de metro! 1

Bloggen, live vanuit de metro. Gisteren onderweg naar huis heb ik een stuk geschreven op mijn telefoon en nu probeer ik het online te zetten. Even kijken hoe dat eruit komt te zien en of het lukt…

Momlife it is!

De laatste keer twijfelde ik nog of ik iets wilde delen over mijn zwangerschap en pcos etc. Op het moment was ik nog op zoek naar werk en leek het me toch niet zo verstandig om mijn “medische” verhaal te delen. Ookal is het niet perse iets belemmerends voor een werkgever, maar ik schatte mijn kansen voor het vinden van een baan al laag in met een kleine baby. Laat ik ze nog niet meer bullshit redenen geven om me niet aan te nemen, dacht ik. Van de andere kant heerst ook wel de gedachte dat ik gewoon niet alles wil delen. Mijn pre-pregnancy verhaal kort samengevat: door onderzoek in het ziekenhuis kwam ik erachter dat mijn beharing door pcos komt, dat ik een kinderwens had en zwanger wilde worden. Dat laatste ging gelukkig sneller dan we hadden verwacht, want met pcos had het veel langer kunnen duren. Dus mensen met pcos en een kinderwens, het kán wel heel snel gaan!

Post-pregnancy? Ik heb alsnog best snel een baan gevonden en werk nu bij een heel leuk bedrijf. Lucky me, ik heb 7 maanden thuis genoten van mijn kindje ipv de gebruikelijke 3 maanden voordat ik ging werken. Het is allemaal druk druk druk, maar ook ontzettend leuk. Het is best grappig hoe snel je went aan het moeder zijn, aan het werken en hoe snel je kind went aan oppassers.

Bloggen en reviews? Aint nobody got time for that! Terwijl ik dit type zit ik in de metro onderweg naar huis. Wat betreft mijn make-up is de inhoud van mijn toilettas al maanden dezelfde. Mijn favoriete beauty items? Nars orgasm blush, de nieuwe Chanel mascara, (moet je nagaan, ik ben gewoon vergeten hoe het heet) en ook nog steeds de Chanel stylo yeux eyeliner.

Voor nu is dit het even weer.. Misschien tot snel!