Mini MAC bestelling inclusief RiRi Heaux! 1

Het is alweer een tijd geleden dat ik een product tegenkwam van MAC waarvan ik dacht,’die vind ik zo mooi, ik moet die hebben’. Toen ik de afbeeldingen van de RiRi Hearts MAC collectie zag was ik dus gelijk verliefd op de kleur Heaux. Ik was RiRi Woo al gelijk vergeten. Heaux vind ik veel en veel mooier! Vandaag om 1 uur waren ze exclusief online te koop en ik zat al op tijd achter mijn computer. Vanmorgen twijfelde ik nog even of ik het wel moest doen, want door die stomme 4,95 verzendkosten ben ik geen 18.50 euro kwijt, maar 23,45 euro. Uiteindelijk ben ik nog meer kwijt, omdat ik toch voor de gratis verzendkosten wilde gaan haha. Dit was vanaf 40 euro. Daar doet MAC het natuurlijk helemaal voor. Uiteindelijk heb ik nog een eyeliner kwast (MAC 263) erbij gedaan en kwam uit op 40,50. Ach liever 40 euro kwijt aan producten die ik graag wil, dan 5 euro verspillen aan verzendkosten. Het gaat om het principe :)

mac bestelling

 

 

Deze producten zijn onderweg naar mij. Happy!

Op het moment is Heaux online uitverkocht, de duo bronzer ook. Bij de overige producten staat dat ze binnenkort verkrijgbaar zijn. Ik hoop voor velen dat de shop dus weer wordt aangevuld! Het klopt dat je op de website de RiRi Hearts MAC collectie niet bij de nieuwe collecties ziet. Je moet ervoor bij de producten zelf kijken, dus bij make-up -> lippen en dan bij lipsticks.

Mijn aankoop wordt binnen 2 tot 4 werkdagen bezorgd! Volgens de reviews zou de lippenstift heel droog zijn en lastig om aan te brengen, ik ben zo benieuwd! Hebben jullie ook iets besteld?

EDIT: Klik hier als je foto’s van RiRi Heaux wil zien in een look!