Mijn verjaardagscadeau: een mega Lush verwenpakket! 1

Eind maart was ik jarig dus ik heb deze spullen al een hele tijd in huis maar ik was er nog niet aan toegekomen om ze te laten zien. Seren werkt bij Lush dus toen ze vroeg wat ik als cadeau wilde van haar en mijn broer (we zijn schoonzusjes) zei ik dat ik graag wat Lush producten wilde die zij zelf had uitgezocht. Zij kent natuurlijk alle producten dus ik was erg benieuwd wat zij voor mij uit zou kiezen. Het enige waar ik wel zelf om heb gevraagd is The olive branch shower gel.

Seren weet precies wat ik fijn vind qua geuren, ze weet wat voor huid en haar ik heb dus ik wist dat zij met geweldige spullen zou komen. Extra leuk aan iemand anders het zelf uit laten kiezen is dat je zo ook producten kan ontdekken die je misschien niet zelf uit had gekozen. Je grijpt toch vaak naar hetzelfde, omdat je al weet dat je die producten fijn vindt.

Rond mijn verjaardag was ik nogal down en Seren heeft allemaal dingen uitgezocht die opwekkend werken, super lief!

The Olive Branch shower gel stone al een hele tijd op mijn lijstje om uit te proberen. Ik had hem al heel vaak in de winkel geroken en vond hem zo lekker ruiken! Zoals je op de foto ziet heb ik hem ook al vaak gebruikt, ik denk dat hij nog voor een kwart gevuld is nu. Als hij opgaat dan koop ik hem zeker opnieuw!

Happy Hippy shower gel kreeg ik omdat de geur van grapefruits opwekkend schijnt te werken. Seren raadde me aan om hier ‘s morgens mee te douchen zodat ik met een goed, positief gevoel aan de dag kon beginnen. Ik moet zeggen dat ik wel altijd blij word als ik één van deze douchegels gebruik, of dat door de geur komt weet ik niet. Het kan ook komen doordat ik gewoon erg geniet van de lekkere geuren, het feit dat ze mijn huid niet uitdrogen en ik de Lush douchegels gewoon als extra verwennerij beschouw.

De American Cream conditioner heb ik nog niet uitgeprobeerd. Ik had nog wat conditioners liggen die ik van mezelf eerst op moest maken. American Cream ruikt echt goddelijk lekker en stiekem ben ik gewoon een beetje gierig om te gebruiken omdat ik nu al niet wil dat hij opgaat, alleen vanwege de geur! Ik ga hem nu toch maar snel testen want ik ben toch ook erg benieuwd naar wat hij voor mijn haar doet.

De Ocean Salt scrub maakt me eigenlijk een beetje bang. Hij ziet er best grof uit en stiekem ben ik bang dat ik gehavend de badkamer uitkom na het gebruik van deze scrub… Ik weet wel dat hij heel veel fans heeft en mensen zeggen dat hij je huid veel egaler maakt met minder onzuiverheden. Het wordt dus tijd dat ik mijn angst opzij zet en dit schatje ga uitproberen! Mijn scrub is toevallig deze week op gegaan dus ik heb geen excuses meer! ;-)

Over Buffy hoor ik al zó lang zó veel goede dingen. Ik heb zelf alleen de King of Skin body butter gebruikt van Lush en daar ben ik echt super fan van. Ik heb hem al heel vaak opnieuw gekocht. Nu wordt het tijd dat ik Buffy uit ga proberen. Zal hij het winnen van mijn geliefde King of Skin?

Each Peach (and two’s a pair), van deze naam word je toch alleen al super vrolijk? Deze massagebar heeft Seren voor mij uitgekozen omdat hij ook opwekkend schijnt te werken. Op de website van Lush las ik dat hij is ontwikkeld voor mensen die in de donkere maanden niet meer uit de put te trekken zijn. Hij ruikt ook echt heel erg lekker, vooral de citrusoliën komen duidelijk naar voren. En bovendien maakt hij mijn huid ook nog eens heerlijk zacht!

Ik heb nog nooit een bubble bar gebruikt en toen ik deze Pop in the bath bubble bar uitpakte was ik dan ook blij verrast. Ik wilde heel graag al eens een bubble bar proberen. Ze schijnen namelijk lekker veel te schuimen en volgens mij kan je met één bubble bar zelfs drie keer in bad! Ik heb zelf geen bad maar ik ga regelmatig bij mijn ouders even lekker in bad en neem dan altijd één van mijn Lushies mee.

Deze Avobath bruisbal bevat avocado en olijfolie. Ik ben echt verslaafd aan avocado, om te eten, maar toch. Alleen al de wetenschap dat hier avocado in zit maakt me al blij. Ook Avobath verdrijft sombere gedachten en hij maakt je lekker wakker. Een ideale bruisbal om ‘s morgens lekker mee in bad te gaan dus.

Deze Blackberry bath bomb bevat ingrediënten die je opvrolijken, zorgen voor troost en opwekkend werken. Klinkt heerlijk toch?!

Heb jij al ervaring met één van deze Lush producten? Of heb je nog aanraders voor me?