Mijn huidige huidverzorgingsproducten 5

Ik ben echt een skincare junkie aan het worden. Ik vond huidverzorging altijd al interessant en ik heb het ook echt van huis uit meegekregen dat het heel belangrijk is. Het leek mij wel leuk om te laten zien welke huidverzorgingsproducten ik nu allemaal gebruik. Ik ben niet over alle producten even tevreden dus de perfecte routine heb ik op dit moment niet. Toch zitten er zeker een aantal favorieten bij!

Klorane Klorane

Deze Klorane Soothing make-up remover lotion with cornflower water heb ik in Belgie gekocht en heb ik eigenlijk pas iets langer dan een week in gebruik, eigenlijk kan je er dan dus nog helemaal niks over zeggen. Maar in die ene week ben ik echt heel erg onder de indruk geraakt. Hij maakt mijn huid super makkelijk schoon, prikt totaal niet, ook niet bij mijn ogen en hij heeft geen geur. De verpakking is ook ideaal, super handig

Hij is speciaal gemaakt voor mensen met gevoelige ogen en contactlensdragers. Ik heb sinds een paar maanden, best grote, harde contactlenzen. Ik moet er erg aan wennen en als ik mijn oogmake-up verwijder is dat soms best lastig. Maar met make-up remover lotion heb ik echt nergens last van. Echt een heel, heel, fijn product wat mij betreft!

Lancome Bi-Facil

Als ik uitgebreide oogmake-up draag, dus mascara, eyeliner, oogschaduw, dan vind ik het fijn om deze Bi-Facil van Lancome te gebruiken. Je moet hem licht schudden voor gebruik zodat de twee delen met elkaar kunnen mengen. Hij verwijdert mijn  oogmake-up heel gemakkelijk en snel. Wel maakt hij mijn ogen een beetje vettig, ook al staat er non oily op de verpakking. Ook deze remover is speciaal geschikt voor contactlensdragers. Toen ik nog zachte lenzen had vond ik hem prima maar nu met mijn harde lenzen vind ik hem toch iets minder fijn. Door het vettige laagje wat op mijn ogen achterblijft komt er soms toch iets in mijn oog en dan gaat het irriteren. Ook vind ik deze remover niet heel bijzonder, zeker niet voor de prijs. Er zijn vergelijkbare removers voor een veel lagere prijs. Het is dat ik hem in de aanbieding kon kopen en het heel veel scheelde. Ik had heel veel over de Bi-Facil gehoord dus ik wilde hem graag eens proberen. Toch zou ik deze niet direct opnieuw kopen.

TBS Vitamin E gentle facial cleanser

Nadat ik mijn make-up heb verwijderd reinig ik mijn gezicht met deze Vitamin E Gentle Facial Wash van The Body Shop. Ik gebruik deze cleanser in combinatie met de Visapure. Beide producten heb ik al eens gereviewed, hierbij nog even de links.

De cleanser is super fijn en hij is bijna op. Ik zou hem zeker nog eens kopen maar op het moment heb ik al weer een andere cleanser die erop wacht om getest te worden. Wat is het leven van een beautyblogger toch leuk he?!

Rituals Birghtening face exfoliator

Deze Rituals Brightening face exfoliator heb ik ook nog maar kort. Mijn eerste indruk is wel heel goed, hij maakt mijn gezicht lekker zacht en hij heeft een lekkere zachte geur. Ik scrub mijn gezicht een keer of twee per week. Ik geniet dan altijd van het gevoel van een ultrazachte huid, heerlijk!

Lush Tea tree water

Deze toner van Tea Tree Water van Lush kocht ik toen ik veel last had van onzuiverheden. Het is een toner die je vettige huid zou ontgiften en waardoor je huid weer in balans zou moeten raken. Ik heb nu een beetje last van een vochtarme huid, met af en toe nog wel wat onzuiverheden. Zelfs mijn vochtarme huid droogt deze toner niet uit, dat is wel erg fijn. Ik vind alleen de geur niet zo lekker maar ik heb dan ook helemaal niets met de geur van Tea Tree. Gelukkig is de geur totaal niet overheersend dus heel veel last heb ik er niet van.

Kiehl's Midnight Recovery concentrate

Ik ben pas begonnen om de Midnight Recovery concentrate van Kiehl’s te testen. Het bevat essentiele olien die ervoor moeten zorgen dat je huid zichtbaar verbeterd is in de ochtend. Zoals de naam al doet vermoeden is dit een serum dat je ‘s avonds voor het slapen gaat aanbrengt. Ik ben nog maar net begonnen met testen dus ik kan er nog niet heel veel over zeggen. Ik ben alleen niet weg van de geur, je ruikt heel duidelijk de essentiele oliën. Maar ook deze geur is niet overheersend en voor je het weet is het verdwenen. Ik denk dat het ook met gewenning te maken heeft, na een tijdje gebruiken zal de geur mij denk ik niet meer zo opvallen.

Kiehl's Powerful-strength-line-reducing concentrate

De Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate van Kiehl’s is een serum dat ik twee keer per dag gebruik. Overdag breng ik hem na mijn toner aan, ‘s avonds na de Midnight Recovery. Het is een serum met daarin maar liefst 10,5% Pure vitamine C. Het zou rimpels moeten verminderen en tegelijkertijd de textuur van je huid verbeteren en je huid meer moeten laten stralen. Nou ben ik pas 27 dus rimpels heb ik gelukkig nog niet maar mijn huid was wel een beetje dof. Ik heb wel het gevoel dat mijn teint minder dof is en dit serum maakt mijn huid ook nog eens heel erg zacht en glad.

Estée Lauder ANR Eye recovery complex

Het Estée Lauder Advanced night repair serum is denk ik het allerberoemdste serum dat er bestaat. Ook ik ben een trouwe ANR gebruiker. Het serum voor mijn gezicht heb ik pas opgemaakt maar deze voor mijn ogen heb ik nog wel. Ik gebruik hem ‘s avonds, voordat ik mijn oogcrème aanbreng. Het zorgt ervoor dat de huid onder mijn ogen goed gevoed wordt en het herstelt de schade die je huid overdag van buitenaf oploopt. Ik heb extreem donkere kringen onder mijn ogen overgehouden aan eczeem dat ik daar had dus die kringen zullen door geen enkel serum ooit minder kunnen worden. Het zorgt er wel voor dat de huid onder mijn ogen minder snel geïrriteerd raakt heb ik het idee.

TBS Nutriganics smoothing eye cream

Deze Nutriganics Smoothing eye cream van The Body Shop gebruik ik twee keer per dag. Hij is eigenlijk bedoeld voor de ouder huid en zou extra voedend moeten zijn. Helaas merk ik hier niets van. Ik heb echt totaal niet het idee dat het iets doet voor mijn huid. Bij gebrek aan een andere oogcrème blijf ik hem maar gebruiken. Ik hoop heel binnenkort een andere oogrème aan te schaffen. Als jullie nog tips hebben voor een goede, voedende oogrème dan hoor ik het heel graag!

Kiehl's Skin rescuerAls laatste breng ik twee keer per dag de Kiehl’s Skin Rescuer aan. Dit is echt een lichte crème die de tekenen van een gestreste huid zou moeten verminderen. Denk aan roodheid en een vale huid. Ook dit product gebruik ik nog niet heel lang maar ik kan al wel zeggen dat hij erg fijn aanvoelt op mijn huid, hij is erg licht dus dat is erg fijn voor in de zomer. Om echte huidverbeteringen te zien gebruik ik hem nog te kort om daar iets over te kunnen zeggen.

Als jij nog holy grail skincare producten hebt laat het ons dan weten in de comments! En ook voor oogcrème tips houd ik me aanbevolen!