Mijn haarverzorgingsproducten 1

Op Pop Your Color schrijven we voornamelijk over beauty. Maar dan vooral over make-up en huidverzorging. Haarverzorging is toch wel een minder belicht onderwerp hier op PYC. Daarom leek het mij leuk om jullie vandaag te laten zien welke haarverzorgingsproducten ik momenteel gebruik. Over de meeste producten heb ik al reviews geschreven maar het leek me wel leuk om te laten zien welke producten van die reviews ik nog steeds dagelijks/wekelijks gebruik. 

Moroccanoil Treatment
Moroccanoil treatment
Hier schreef ik een jaar geleden al een review over. Het is echt een heel fijn product. Ten eerste ruikt het heerlijk, niet onbelangrijk. Daarnaast maakt het mijn haren ontzettend zacht en laat het mijn haren heel goed verzorgd aanvoelen. Ik gebruik het meestal nadat ik mijn haren heb gewassen. Ik breng dan een klein beetje aan in mijn handdoekdroge haar. Je hebt echt maar een klein beetje nodig. Ik gebruik het gemiddeld twee keer per week.
Odina hair care shampoo conditioner
Odina hair care Shampoo & Conditioner
Mijn shampoo en conditioner gebruik ik van Odina hair care, waar ik hier al een review over schreef. De producten zijn super goedkoop maar werken wat mij betreft enorm fijn. Ze maken mijn haren heel zacht. Ik heb ook niet het gevoel dat ze mijn haren strippen, terwijl het wel lekker schoon aanvoelt. Voor mij is het een heel groot pluspunt dat mijn haren niet gestript aanvoelen, ik heb namelijk heel droog haar en na het gebruiken van deze producten voelen mijn haren nog steeds heel fijn aan en niet als touw. Tot slot maakt het mijn haren makkelijker doorkambaar. Ook heeel belangrijk voor mij want mijn krullen houden ervan om lekker in elkaar te gaan klitten.
Odina Hair care Oil moisturizer
Odina hair care Oil moisturizer
Een ander product van Odina hair care dat ik ook gebruik is deze Oil moisturizer. Ik gebruik hem na het wassen maar ik breng af en toe ook een klein beetje op droog haar aan op de dagen dat ik mijn haren niet was. Als mijn haren op bepaalde plekken een beetje pluizen of het gewoon een beetje droog is dan helpt deze moisturizer daartegen.
Lush R&B hair moisturiser
Lush Revive & Balance Hairmoisturiser
Een product dat ik al jaren met heel veel plezier gebruik is de Lush R&B. Ik heb er ook al heel vaak over geschreven, hij blijft een favoriet. Hij ruikt heel lekker fris naar citroen. Ik gebruik hem eigenlijk op dezelfde manier als de Odina Oil moisturizer. Alleen heb ik het idee dat hij mijn haren net ietsjes beter voedt en ik vind hem ook nog net iets lekkerder ruiken. De reden dat ik de R&B afwissel is dat hij best prijzig is en de Odina juist heel goedkoop. Ik probeer dus altijd een beetje zuinig te zijn met mijn R&B. Maar als ik moest kiezen tussen de twee dan zou ik toch voor R&B gaan.
Pure Coconut oil
Kokosolie
Tot slot nog een lekker budgetproduct, kokosolie. Dit gebruik ik om af en toe haarmaskertjes mee te doen. Het maakt mijn haren zo ontzettend zacht en lekker goed gevoed. Daarnaast heb ik altijd het idee dat als ik het als masker heb gebruikt, mijn haren voller aanvoelen. Geen idee hoe dat komt. Dit is echt voor ieder haartype aan te raden. Je kan het dan 20-30 minuten in je haar laten zitten. Als je heel erg droog haar hebt dan kan je er ook een nachtje mee slapen. Dit wil ik zelf al een hele tijd proberen maar tot nu toe heb ik dat nog steeds niet gedaan. Terwijl ik denk dat het echt geweldig zou zijn voor mijn haar, snel doen dus!
Welke haarverzorging gebruik jij?