Mijn dagelijkse make-up producten & Face of the day 1

Mijn dagelijkse make-up look is heel erg neutraal. Ik denk eigenlijk dat dat voor de meeste mensen wel zo zal zijn. Het bestaat uit veel basisproducten die ik sowieso bij elke look gebruik. Daarnaast zijn mijn blush en lipstick best naturel. Ik heb al zeker anderhalf jaar geen oogschaduw meer gedragen. Eerst was dat omdat ik extreem slecht zag en inmiddels is het omdat ik nog steeds moet wennen aan mijn harde lenzen. Ik heb het wel een paar keer geprobeerd maar om de een of andere reden kwam er steeds make-up in mijn ogen en dan moest ik mijn lenzen er weer uithalen en werd het een heel gedoe. Ik moet er gewoon weer even wat meer mee gaan oefenen, op een dag dat ik toch niks te doen heb en nergens naartoe hoef. Tot nu toe deed ik het steeds wanneer ik naar een feestje moest of zo, niet zo slim natuurlijk. De reden dat het niet lukt is volgens mij omdat ze best dik zijn en echt op mijn oog liggen, ik moet dus echt extreem zachtjes de kwast over mijn ooglid heen bewegen omdat ik anders tegen mijn lenzen aan kom.

Dagelijkse make-up

Maar goed, een look zonder oogschaduw dus. Eyeliner aanbrengen heb ik mezelf inmiddels wel weer aangeleerd. Dat maakt zo veel verschil bij mijn ogen vind ik zelf. Ik heb hele korte wimpers, mijn onderste wimpers zijn zo kort dat ik daar niet eens mascara op kan aanbrengen. Mascara geeft bij mij dus ook echt geen dramatisch effect, ik zie zelf echt maar een klein beetje verschil. Maar wanneer ik eyeliner aanbreng dan maakt het mijn ogen gelijk wat intenser en vallen ze daardoor wel iets meer op. Ik gebruik altijd een gel liner van M.A.C in Blacktrack. Ik breng het aan met een kwastje, het werkt echt heel erg makkelijk. De kleur is ook echt zwart en hij blijft goed zitten. De mascara die ik op dit moment gebruik is van Jemma Kidd, die kreeg ik bij een Britse Marie Claire.

Dagelijkse make-up

Mijn basis bestaat op dit moment uit de Bobbi Brown Tinted Moisturizer, de Bobbi Brown corrector en M.A.C Select moisturecover concealer. De Tinter moisturizer is echt gewéldig! Hij geeft een lichte dekking, maar toch voldoende om je huid mooi te egaliseren. Hij brengt heel makkelijk aan en blend heel fijn in, hij blijft niet op je huid liggen. Hij zit inmiddels in een nieuwe verpakking, ik heb die van mij namelijk al een tijdje. Ik gebruik hem voornamelijk in de zomer en het begin van de herfst, wanneer ik mijn zomerkleurtje nog heb. De Bobbi Brown corrector maakt ook echt een groot verschil. Ik heb extreem donkere kringen overgehouden aan het eczeem wat ik rond mijn ogen had, de corrector corrigeert dit zeker een heel stuk. Het enige wat mij niet echt lukt is om het makkelijk aan te brengen. Iets anders wat ik namelijk aan mijn eczeem heb overgehouden zijn lijntjes onder mijn ogen. Ik baal er echt heel erg van en alles gaat ook altijd in die lijntjes zitten, dat is echt niet te voorkomen. Ik wrijf het nu vaak eerst even tussen mijn vingers om het warm te maken en dep het dan onder mijn ogen. Ik blend het dan met mijn vingers want met een kwast trek ik dan echt aan mijn huid. Als jullie nog tips hebben waardoor de corrector makkelijk aanbrengt dan hoor ik het graag. De Select moisturecover concealer vind ik vooral zo fijn omdat hij heel vloeibaar is, daardoor brengt hij echt heel makkelijk aan onder mijn ogen. Het enige wat dan weer jammer is, is dat hij niet heel dekkend is en ik eigenlijk iets meer dekking nodig heb onder mijn ogen.Dagelijkse make-up

Mijn gezicht poeder ik af met de MSF natural, ik gebruik dit niet dagelijks, alleen op dagen dat ik heel erg glim en meestal breng ik het dan alleen op mijn T-zone aan. Zoals je ziet heb ik al flink pan geraakt in mijn bronzer, volgens mij is dat echt al een jaar, maar als je eenmaal pan hebt geraakt zit er nog steeds heel veel product in dus voorlopig kan ik hier nog wel even mee doen. Hij is alleen niet mat, als deze op is ga ik toch voor een matte bronzer. Mijn dagelijkse highlighter is de Cream Colour Base van M.A.C in Seaside. Hij brengt heel makkelijk aan en het is geen in your face highlighter maar hij is best neutraal. De blush is van Bobbi Brown en heet Apricot. Hij is heel fel op de foto maar eenmaal aangebracht is hij best natuurlijk, hij geeft je wangen wel een mooie gezonde blos. Hij is ook mijn enige matte blush, daarom perfect voor dagelijks gebruik. Mijn favoriete lipstick is Offshoot van M.A.C. Heerlijk neutraal en hij past overal bij, helaas was hij limited edition.

Dagelijkse make-up

Dagelijkse make-up

En zo ziet het er dan uit. Verre van spectaculair maar ik ging dan ook voor neutraal. Ook al is het geen spectaculaire look, nu heb ik in elk geval wel mijn favoriete producten met jullie gedeeld.

Behoort een van deze producten ook tot jouw dagelijkse favorieten? Of wil je een van deze producten misschien graag uitproberen? Laat het ons weten in de comments!