Maybelline Color Drama Review – Light it up & Berry Much 1

Ik was met Aisha aan het bellen en we hadden het over vergelijkingen tussen ‘drogisterij merken’ en ‘luxe merken’. Aisha is al een tijdje into de drogisterij merken en ik moet er steeds meer aan toegeven. Aisha zei iets  over de Maybelline Color Drama potloden en dat ze net zo fijn zouden zijn als die van Nars en ik wist precies waarom ze dat zei en waar ze dat had gezien/gehoord! Want ik had hetzelfde filmpje van Amelia Liana op Youtube bekeken. En sindsdien zat het in mijn hoofd. Sinds een paar maanden is er een kleine Kruidvat op loopafstand van mijn huis, dus ik loop zo en nu dan binnen. Er was 1+1 gratis op Maybelline, dus het hele schap lag ondersteboven, alle testers en nieuwe producten waren geopend, ontbraken of lagen door elkaar, maar uiteindelijk wist ik twee kleuren te selecteren. Light it up en Berry Much gingen mee. Light It Up heb ik nu al heel vaak gebruikt, dus tijd voor een review.

Color drama Berry Much Light it up

De lippenstiften zijn kleine dikke potloden. Je zou ook niet zeggen dat het een lippenstift is als je ze zo zou zien. De omschrijving op de potlood is dan ook Intense Velvet Lip Pencil. Maybelline noemt het een lippenstift met het gemak van een potlood. Nu ik erover nadenk weet ik niet of ik dit nou zo makkelijker vindt dan een lipstick. Behalve dan dat je de punt kunt slijpen, en dus precies kan werken. Maar hoe vaker je slijpt, hoe sneller je product op gaat. Maar ik heb ok geen probleem met een gewone lipstick. Goed, of ik dat nou zo erg moet vinden voor 7 euro per stuk? Nee, zeker niet. De Color Drama potloden zijn mat, intens gepigmenteerd en heel erg zacht. De andere kleuren die ik op dat moment kon testen vielen niet erg in smaak bij mij, en sommige kleuren leken op elkaar.

Maybelline Color drama 2

De punt van de Berry tint is hoe de potloden eruit zien als ze net nieuw zijn. De rode variant heb ik al vaak gebruikt en ook geslepen. De punt wordt op een gegeven moment platter en kleiner.

Maybelline color drama

Maybelline Color Drama swatch

Light it up is een mooie helder rode kleur en oogt bij mij op mijn lippen iets donkerder, maar dat heeft met de kleur van mijn lippen te maken. Voor mijn meestal droge lippen vind ik de potlood alsnog zacht, en niet uitdrogend. De kleur blijft ook makkelijk een paar uur op mijn lippen.

Berry Much is een aubergine, paarse tint. Echt een trendkleur zou je kunnen zeggen. Steeds meer meisjes en vrouwen durven en willen dit soort tinten dragen. Ik heb deze variant nog maar 1 keer gedragen en dat was eergisteren voor het eerst sinds ik ze gekocht heb. Berry Much lijkt minder mat dan Light It Up.

 

Color Drama swatch

Ik vind de Color Drama lip potloden absoluut een aanrader. Ze zijn klein, zo goed als gewichtloos en heel makkelijk om mee te nemen in je (toilet)tas. Aanbrengen en bijwerken gaat snel en makkelijk. En ze slijten mooi. Let wel, bij extreem droge lippen en velletjes kan het wel eens accentueren. Erg voedend zijn ze niet, maar ook niet uitdrogend.

Color Drama van Maybelline wordt bij de meeste drogisterijen verkocht en kost 6,99 euro per stuk en is verkrijgbaar in een stuk of 9 kleuren.