Maybelline Babylips Cherry Me (Review) 6

cherry me 2Als het om producten voor je lippen gaat ben ik niet zo heel erg snel tevreden. Vooral bij lipsticks en balsems gaat mijn voorkeur ook uit naar high-end producten. Toen ik een paar maanden geleden de Babylips van Maybelline bij de kassa zag liggen nam ik er zomaar 1 mee, to see what all the fuzz is about..

Eerste reactie? ‘hmwah nee, vast heel erg leuk voor meiden voor 14, maar toch niet mijn ding, niet zo wow ofzo’. Ik heb het ergens in mijn tas gegooid en in de tussentijd is het in mijn jaszak beland en ik betrap me erop dat ik het toch wel vaak gebruik. Ik dacht dus dat ik het niks vond, maar als ik het echt niks zou vinden zou ik hem niet steeds gebruiken. Op de dagen dat ik zonder lipstick de deur uit ga, of geen zin meer heb om mijn lipstick bij te werken dan pak ik altijd mijn Babylips.

cherry me 3
maybelline swatchIk heb de Cherry Me variant, deze ruikt naar kersen en zorgt voor een klein beetje kleur. De geur is aangenaam en doet me toch wel een beetje aan snoepjes van vroeger denken. De balsem glijdt heel prettig en voelt niet plakkerig of dik aan en dat bevalt me zeer goed. Het zorgt ervoor dat mijn lippen soepel blijven en niet verder uitdrogen.Ik heb ook wel het gevoel dat het een beetje voedt en niet alleen op mijn lippen blijft liggen, maar als ik echt velletjes heb, werkt het niet. Dat komt dan omdat ik niet op tijd heb gesmeerd.

Dus zorgt het voor wonderen? Nee dat niet, maar het brengt wel verdomd fijn aan, heeft een aangenaam geurtje en geeft net een tintje wanneer je dat wel kan gebruiken. Er zijn in totaal vijf verschillende varianten, waarvan 2 een tintje hebben en de andere drie zijn transparant. Alle 5 hebben ook een andere kleur verpakking en geur, zodat je aan de hand van je stemming voor een balsem kunt kiezen.

Ze kosten maar 3,49 euro en zijn te koop bij de drogisterij. Als ik me niet vergis liggen ze bij de kassa.