Marc Jacobs Accessoires 6

Hebben jullie ook weleens dat je voor een klein moment even letterlijk kriebels in je buik krijg als je iets heel moois ziet? Dat had ik toen ik deze Marc Jacobs accessoires zag. Zijn ze niet super cute?!

Het eerste product is de Daisy Solid Perfume Dome ring. De zwart gelakte, koepelvormige ring is bezaaid met Daisy’s (madeliefjes). Door de bovenkant van de ring weg te schuiven wordt de ‘solid’ parfum van de vrolijke bloemengeur onthuld.

Als ik de ring zo zie vind ik hem er echt prachtig uitzien, hij zou zo in mijn sieradencollectie passen. Maar ik vraag me wel af hoe groot de ring in het echt is en of hij wel echt draagbaar is. Hoewel dit soort producten ook al leuk zijn om een mooie plaats in je huis of kamer te geven en gewoon naar te kijken. Je zou bijna vergeten dat het eigenlijk om de geur gaat. Ik heb zelf de eau de toilette spray van Daisy en ik moet zeggen dat ik nog steeds gek ben op de geur. Ik weet wel dat sommige mensen echt gek zijn op bloemengeuren en anderen het juist helemaal niks vinden. Ga het dus zeker zelf ruiken zou ik zeggen.

De Daisy Marc Jacobs solid perfume ring kost €42,-

Het tweede product is de Lola solid perfume armband. De armband bestaat uit een zware goudkleurige ketting en de ‘oversized’, kleurige Lola bloem, die geïnspireerd is op het uitbundige boeket dat bloeit op de Lola flacon. Bij het openschuiven van de bloem wordt de verleidelijke geur in haar binnenste onthuld.

Lola is een warme bloemige geur, waarbij de roze pioenroos in het middelpunt staat. Speels, charmant en onweerstaanbaar verleidelijk.

Deze armband…Ik wil hem! Ik vind hem er echt heel mooi uitzien! Het enige nadeel is dat ik me niet kan herinneren of ik Lola wel of niet lekker vond ruiken. Ik ga in elk geval binnenkort vast even in de parfumerie ruiken!

De Lola Marc Jacobs solid perfume armband kost €44,-.

Beide Marc Jacobs accessoires zijn vanaf half maart exclusief verkrijgbaar bij De Bijenkorf zolang de voorraad strekt.

Zouden jullie een van deze producten kopen? En koop je het dan om het sieraad of om de geur? En gebruiken jullie ook solid perfumes of geef je de voorkeur aan een spray?