Make Up Store Ruby en Flamenco Microshadow 7

Zijn jullie al bij Make Up Store geweest? Hij zit naast MAC op de Heiligeweg in Amsterdam. Wat mij betreft zeker een aanrader! Ik heb vanuit Londen twee oogschaduws meegenomen, namelijk de Ruby en de Flamenco.

Wil je meer zien? Lees dan even verder.

Flamenco is echt een hele aparte paarse kleur met hele kleine glittertjes erin. Hij heeft een hele mooie glans en de kleur lijkt ook steeds een klein beetje te veranderen als je hem in het licht houdt. Ik vind het heel moeilijk om hem te omschrijven want woorden schieten gewoon tekort. Hij heeft iets heel aparts en is zeker geen standaard paarse kleur.

Ruby is een peachy/coral kleur en doet zeker niet onder voor Flamenco! Hij heeft hele mooie glittertjes erin. Hij heeft wel meer glittertjes dan Flamenco dus mocht je daar niet van houden dan zou ik Ruby overslaan. Ruby doet me ook wel denken aan Orgasm blush! Ik weet niet of het een exacte dupe is maar hij doet me er gewoon aan denken.

Op de foto’s lijkt Flamenco heel standaard paars en eigenlijk best saai maar ik krijg het unieke ervan gewoon niet op de foto!

Misschien dat als mijn eczeem weg is, ik er een look mee kan maken en wie weet zie je dan wel hoe mooi hij is.

De Make Up Store Microshadows zijn heel goed gepigmenteerd en qua pigmentatie wel vergelijkbaar met MAC. In Londen zijn de Microshadows van Make Up Store en de oogschaduws van MAC precies even duur, volgens mij is de prijs in Nederland ook redelijk gelijk van beiden. Een groot verschil is wel dat er in MAC oogschaduw 1,5 gram zit en in de Make Up Store microshadows 3,5 gram, ruim twee keer zoveel voor dezelfde prijs dus.

Ook is het misschien nog leuk om te vermelden dat de microshadows ook te gebruiken zijn als blush. Ik denk dat vooral Ruby prachtig zou zijn als blush! Misschien kunnen Seren en ik Orgasm en Ruby wel vergelijken in een artikel aangezien Orgasm hier niet in de winkels te koop is. Laat ons weten of je daar geïnteresseerd in bent!