MAC Plumful review en swatches 0

MAC Plumful lipstick is volgens mij best een populaire lipstick. Ik had er in elk geval voor ik hem kocht al veel over gehoord. Ik heb hem eigenlijk al best lang maar ik heb er tot nu toe nooit over geschreven. Maar ik gebruik hem echt heel vaak dus ik wilde hem laten zien. Ik zou hem zelf, op mijn lippen, omschrijven als een oudroze kleur. Door MAC wordt hij omschreven als rozepaarse bloesem. Nu weet ik eigenlijk niet wat ik me daar precies voor kleur bij voor moet stellen. Het paarse snap ik wel, oudroze met een paarse ondertoon is misschien de beste omschrijving.

MAC Plumful

MAC Plumful

Plumful heeft een lustre finish, samen met de cremesheen mijn favoriete finish denk ik. Hij is dus niet extreem gepigmenteerd maar geeft je lippen een lichte glans en laat je lippen er lekker gevoed uitzien. Hij blijft bij mij denk ik een uur of drie zitten, na een maaltijd moet ik hem wel even bijwerken. Hij voelt erg licht aan op mijn lippen en hij heeft naar de bekende vanille geur die alle MAC lipproducten hebben.

Ik vind dit soort kleuren altijd perfect voor mijn dagelijkse make-up en als ik geen al te opvallende lippen wil. Wat ik zelf alleen wel altijd lastig vind is dat dit soort kleuren ook net een tikje te licht kunnen zijn voor mijn huidskleur waardoor mijn lippen dan lichter worden dan mijn huid, dat vind ik niet zo mooi staan bij mezelf.

MAC Plumful

MAC Plumful MAC Plumful MAC Plumful

Ik zie nu opeens wel veel verschil tussen de swatch op mijn arm en hoe de kleur op mijn lippen is. Mijn lippen zijn aardig gepigmenteerd dus kleuren zien er altijd anders uit dan op lichtere lippen. Als jouw lippen wat lichter zijn zal de kleur dus meer neigen naar die op de swatch op mijn arm. Daar zie je het paarse ook beter vind ik. Ik denk dat de kleur dan ook iets opvallender zal zijn op je lippen.

Ik vind het echt een mooie kleur en ik ben sowieso groot fan van de lipsticks van MAC. Mijn lipstick collectie bestaat ook voor het grootste deel uit MAC lipsticks, dat zegt genoeg denk ik!

MAC Plumful zit in de vaste collectie en kost €18,50. MAC is te koop bij bepaalde Douglas en De Bijenkorf filialen en in de webshops van beide winkels en online via hun eigen webshop.

Ik ben wel heel benieuwd naar wat jouw favoriete MAC lipstick is, laat het achter bij de comments!