MAC Dare to Wear Review; Sassy Grass, Louder, Please, Zingy, Going Bananas 2

Daar stonden we dan, Aisha en ik, in de MAC Pro store voor de Dare to Wear collectie. Het eerste wat ons opviel was dat Shock-a-Holic al uitverkocht was. Daar waren we wel allebei nieuwsgierig naar en die hebben we niet kunnen swatchen. Het volgende wat we deden was alle limited editions apart zetten. In totaal waren dat er 5, maar omdat Shock-a-Holic er niet was, bleven er nog maar 4 over. Lees verder voor meer informatie, foto’s en swatches.

Ok dus er bleven voor ons nog maar 11 kleurtjes om uit te kiezen en 4 zijn er beperkt verkrijgbaar. En toen gebeurde iets waar we ons helemaal niet op hadden voorbereid. Er was nog maar 1 oogschaduw in de kleur Zingy en we vinden deze allebei prachtig! Ik vond dat Aisha hem moest nemen en Aisha vond dat ik hem moest nemen, en uiteindelijk een uur later ongeveer heb ik het afgerekend (wel met schuldgevoel). Aisha en ik waren voor het eerst samen bij MAC, dus we hebben nog even naar andere dingen daar gekeken. Eigenlijk was het meer een marteling voor onszelf, omdat we zoveel mooi vonden en niet alles konden kopen.

Dit zijn de kleurtjes die ik heb:

Zingy: Een hele mooie, prachtig gepigmenteerde matte kleur blauw.

Sassy Grass: Wederom goed gepigmenteerd en zo groen als gras.

Louder, Please: Ook een matte oogschaduw, maar dan in een prachtige fuchsia kleur.

Going Bananas: Is een repromote. Dit betekent dat het al een keer eerder is uitgekomen. Going bananas is een heldere citroen gele kleur en is anders dan de andere 3 kleuren, een frost oogschaduw.

Ik zou zeggen, kijk naar de foto’s en oordeel zelf ;).

Zingy, Going Bananas

Sassy Grass, Louder, Please

Going Bananas

Louder, Please

Zingy

Sassy Grass

Louder, Please, Going Bananas, Zingy, Sassy Grass

Louder, Please, Going Bananas, Zingy, Sassy Grass

De kleuren van de swatches zien er in het echt iets anders uit, maar het scheelt niet veel. Louder, Please lijkt op de foto een beetje rood, maar is echt een mooiere fuchsia en Zingy is in het echt ook veel mooier. Wat vinden jullie?