M.A.C Peacocky shoplog 6

Deze shoplog zou eigenlijk al veel eerder online komen maar ik was ziek dus vandaar dat jullie het nu pas te zien krijgen. Ik heb eigenlijk geen idee wat er op dit moment nog te krijgen is van de M.A.C Peacocky collectie aangezien het al vanaf vorige week zaterdag, 5 februari, in de winkels ligt. Ik hoop in elk geval dat jullie er nog wat aan hebben.

Klik even verder voor meer foto’s en info.

Ik heb 5 Mega Metal shadows gekocht. Ik was ook wel benieuwd naar de Kissable Lipcolours maar je kan nu eenmaal niet alles hebben. Ik had speciaal voor deze collectie geld opzij gezet want ik wist gewoon dat ik verliefd zou worden op de oogschaduws! De Mega Metal Shadows zijn groter dan de normale oogschaduws en zijn qua grootte vergelijkbaar met de Cream Colour Base van M.A.C. Een normale oogschaduw kost €15 en de Mega Metal Shadows kosten €20. Dat is natuurlijk best wel veel geld maar ik heb  absoluut geen spijt van mijn aankopen. De oogschaduws zijn sowieso heel goed gepigmenteerd en je kan er echt heel fijn mee werken. Dus, als je nog twijfelt, niet doen!!! En ren naar de winkel nu het (hopelijk) nog kan!

Ik heb 5 basic kleuren uitgekozen waar je gewoon een “dagelijkse” look mee kan maken, maar je kan het ook goed wat donkerder maken waardoor je gelijk ready to party bent.

Als je je muis op de foto’s houdt kan je de naam van de oogschaduw zien.

Hieronder vind je de swatches met van links naar rechts:

Unflappable – Centre Stage – Spectactle of Yourself – Paparazz-She – Prance

Ik moet wel zeggen dat ik de kleuren in het echt nog veel mooier vind dan op de swatches, ze hebben zo een mooie glans en zijn meer vibrant.

Ik ben er in elk geval heel blij mee en heel tevreden over.

Hebben jullie nog wat geshopt van de Peacocky collectie? Of hebben jullie nog dingen van deze collectie op je wishlist staan?