M.A.C Packed to go: warm & cool palettes 6

Laat ik beginnen met zeggen dat deze review wel heel erg lang op zich heeft laten wachten. Deze palettes kocht ik namelijk in juli 2011 al! Toch wilde ik nog graag een artikel aan deze twee schatjes wijden. Gewoon omdat ik er zo blij mee ben!

Het enige probleem is dat ik niet zeker weet of de palettes nog verkrijgbaar zijn bij de M.A.C counter op Schiphol of dat de collectie van 2012 er al ligt. Maar ook al kan je deze niet meer krijgen, 4 van de 6 kleuren uit beide paletten zijn permanent verkrijgbaar.

De kleuren uit het Packed to go cool smoky eye shadows palette zijn:

 • Seedy Pearl (Frost) (permanent)
 • Tendersmoke (Frost)
 • Satin Taupe (Frost) (permanent)
 • Brown Suit (Frost)
 • Beauty Marked (Velvet) (permanent)
 • Carbon (Matte) (permanent)

Hoewel Satin Taupe deel uitmaakt van de permanente collectie, lijkt de versie in het palette toch iets anders dan de permanente versie.

Brown Suit, Beauty Marked en Carbon, de drie onderste kleuren, zijn niet heel gepigmenteerd maar als je ze gebruikt in een ooglook zijn ze makkelijker om mee te werken dan je van de swatch zou verwachten.

Ik moet wel zeggen dat ik een look met alleen kleuren uit dit palette niet mooi vind staan bij mijn huid. Het wordt dan een beetje te koel. Meestal combineer ik het dan ook met kleuren uit het warme palette.

De kleuren uit het Packed to go warm smoky eye shadows palette zijn:

 • Shroom (Satin) (permanent)
 • Naked Lunch (Frost) (permanent)
 • Tempting (Lustre) (permanent)
 • Greensmoke (Lustre) (permanent)
 • Stormy Love (Frost)
 • Showstopper (Matte)

Het warme palette is mijn favoriet van de twee. Hij ligt ook in mijn daily stash met alle producten die ik dagelijks gebruik. Je kan er echt heel veel kanten mee op en je kan er snel een mooie look mee maken.
Het palette bevat maar 1 matte kleur, voor sommigen kan dit een nadeel zijn. Ik houd persoonlijk juist van shimmer dus ik ben fan!
Wat vinden jullie? Hebben jullie nog producten uit de M.A.C packed to go collectie op jullie wishlist?