M.A.C Girl About Town lipstick – review en swatches 3

M.A.C Girl about town kocht ik een keer toen ik gewoon alle lipsticks eens aan het bekijken was. Hij stond niet op mijn wishlist en ik had er van tevoren ook niet echt iets over gehoord over gelezen. Hij sprong er gewoon uit voor mij.

MAC Girl About Town lipstick

Het is een felroze kleur met een blauwe ondertoon. De lipstick heeft een Amplified creme finish. Hierdoor is hij heel goed gepigmenteerd maar totaal niet uitdrogend. Op de foto’s kan je zien dat hij een licht glansje heeft. Hij voelt heerlijk aan op mijn lippen, lekker voedend maar niet op een manier dat ik hem echt voel zitten. Daar houd ik namelijk totaal niet van.

MAC Girl About Town lipstick

De lipstick blijft zeker 4 uur zitten maar een maaltijd overleeft hij niet. Het is niet zo dat alles er dan af is maar mede door de kleur vind ik het vaak een beetje rommelig ogen als het er nog maar half op zit. Ik werk het na een maaltijd dus altijd bij.

MAC Girl About Town lipstick DSC_0020 MAC Girl About Town lipstick

Het is geen kleur die ik dagelijks draag maar soms heb ik gewoon zin in een fel kleurtje, vooral als ik mijn oogmake-up heel rustig heb. Wat mij betreft maakt hij een rustige look helemaal af en zorgt toch voor een vleugje glamour. Heerlijk ook op van die dagen dat ik niet helemaal lekker in m’n vel zit, zo’n kleur maakt me dan gelijk blij! Ik weet niet of het oppervlakkig is maar als ik een rotdag heb dan helpt het mij echt om mijn joggingbroek te laten voor wat het is en een leuke outfit aan te trekken en me lekker op te maken. Een lekker opvallende kleur zoals Girl About Town is daar wat mij betreft zeer geschikt voor!

Ik denk dat deze kleur mensen in eerste instantie een beetje af kan schrikken en ik kan me ook voorstellen dat je moet wennen aan zulke felle kleuren maar ik denk echt dat deze kleur de meeste mensen wel zal staan. Of je nu heel licht bent of juist donker, deze kleur past bij alle huidskleuren.

MAC Girl About Town lipstick MAC Girl About Town lipstick

Kiss me on my tulips uit de Holland collectie van O.P.I lijkt wel de Girl About Town versie in nagellakvorm! Volgende keer moet ik ze maar eens samen dragen, ook al ben ik normaal niet zo matchy matchy met beautyproducten.

M.A.C Girl About Town zit in de vaste collectie en kost €18,50. M.A.C is te koop bij bepaalde Douglas en De Bijenkorf filialen en in de webshops van beide winkels en online via hun eigen webshop.

Ben jij ook gek op felle lipsticks of is het niets voor jou?