M.A.C Breezy blush 0

De M.A.C Breezy blush heb ik al een hele tijd in huis maar ik heb er nooit eerder over geschreven. Ik gebruikte hem ook niet zo vaak maar de laatste tijd pak ik hem steeds vaker. Tijd om jullie erover te vertellen dus. M.A.C Breezy blush

M.A.C Breezy blush

Breezy is een Sheertone shimmer blush. Deze finish bevat micro poeder en eenmaal aangebracht hebben je wangen een tikje kleur, het zou moeten lijken alsof je echt bloost. Daarnaast hebben ze een klein beetje shimmer om het net een beetje extra te geven. Ik moet eerlijk zeggen dat als ik zo’n omschrijving zou zien ik er niet heel warm van zou worden. Ik houd namelijk van flink wat pigment, vooral door mijn donkere huidskleur. Door deze omschrijving zou ik denken dat de kleur nooit op mijn wangen te zien zou zijn. Niets is echter minder waar. De kleur is prima te zien op mijn huidskleur en de blush is ook gewoon prima gepigmenteerd. Wel geeft hij inderdaad een hele natuurlijke look. Ik dacht eerlijk gezegd dat dat meer met de kleur te maken had dan met de finish maar misschien speelt de finish daar toch ook wel een rol in.

DSC_0008 M.A.C Breezy blush

Breezy is echt een aparte kleur. Het is een roze kleur met tegelijkertijd zowel een vleugje rood als een vleugje paars er doorheen. Anders zou ik echt niet weten hoe ik de kleur zou moeten omschrijven. Ik vind dat de kleur op mijn huid ook een beetje peachy er doorheen krijgt, dat vind ik erg mooi. Ik heb ook meerdere foto’s van de blush gemaakt omdat hij, zoals je op de foto’s ziet, er steeds een tikje anders uitziet, afhankelijk van in welk licht je hem houdt. Ik denk dat deze kleur er echt op iedere huidskleur anders uit zal zien dus ik zou je zeker aanraden om hem eens te swatchen als je bij een M.A.C counter bent.

M.A.C Breezy blushIk vind Breezy echt en unieke kleur en doordat hij er zo natuurlijk uitziet is hij prima geschikt voor dagelijks gebruik. Ik vind wel dat je de kleur echt kan opbouwen als je wil dat hij juist iets opvallender is. Doordat hij er zo natuurlijk uit ziet vind ik ook dat hij heel makkelijk te combineren met allerlei verschillende ooglooks en verschillende kleuren lipsticks. Als je Breezy niet kent moet je hem zeker eens gaan swatchen.

Breezy zit in de vaste collectie van M.A.C en kost €21,50. Ook is hij verkrijgbaar als refill voor in een Pro palette, de refill kost €18,50.

Ken jij Breezy al? Wat vind je ervan?