Lush Lemony Flutter 11

Ik gebruik Lemony Flutter van Lush inmiddels al jaren maar ik heb er nooit over geschreven. Het is een nagelriemcrème die je nagelriemen goed verzorgd en er ook nog voor zorgt dat je nagels sneller groeien.

Lemony flutter ruikt zoals de naam al doet vermoeden lekker fris naar citroen. Het zit vol met allerlei boters en oliën zoals shea boter, mangoboter, avocado-olie en kokosolie die ervoor zorgen dat je huid weer lekker gevoed wordt. Het is dus eigenlijk bedoeld als een nagelriemcrème maar ik gebruik het zelf voor nog veel meer dingen. Sowieso wordt bij nagelriemen vaak alleen gedacht aan die van je handen maar ik gebruik hem ook op de nagelriemen van mijn voeten. Daarnaast gebruik ik hem op mijn hielen en de andere droge plekjes op mijn voeten. Laatst was mijn Lemony Flutter niet meer goed en ik had niet direct tijd om een nieuwe te kopen dus ik gebruikte het een paar weken niet. Toen had ik wat droge plekken onder mijn voeten gekregen. Toen ik Lemony Flutter eenmaal weer in huis had begon ik weer te smeren en na twee dagen waren die droge plekjes al verdwenen en voelden mijn voeten weer super zacht aan. Zo zie je maar, soms moet je een product gewoon even niet gebruiken om te kunnen zien hoe goed het écht werkt. Je kan Lemony Flutter dus gebruiken voor alle droge plekjes op je lichaam, denk aan je knieën, ellebogen enzovoort.

Lemony Flutter

Op de site van Lush las ik nog een leuke tip. Als je een beetje Lemony Flutter mengt met Ocean Salt en dan je handen inmasseert dan krijg je super zachte handen. Dat kan je natuurlijk ook doen voor je voeten. Leuke tip, dat ga ik zeker eens proberen!

Lush Lemony Flutter

Lush Lemony Flutter 2

Ik gebruik het één keer per dag, voor ik ga slapen. Lemony Flutter is namelijk best vettig en het trekt ook niet direct in. Ik heb al weleens eerder verteld dat ik last heb van zweethanden en als ik dit dus overdag zou gebruiken dan wordt dat alleen maar erger. Als ik het gewoon trouw dagelijks gebruik is één keer per dag ook wel voldoende voor mij, gedurende de dag gebruik ik wel handcrème en dat verzorgt je nagelriemen natuurlijk ook.

Lemony Flutter is heel zuinig, je hebt echt maar een heel klein beetje nodig, je nagelriemen zijn natuurlijk ook echt maar hele kleine stukjes huid. Een nadeel is dat Lemony Flutter ongeveer een jaar houdbaar is. Ik kan hem meestal wel iets langer gebruiken dan de houdbaarheidsdatum die erop staat maar op een gegeven moment dan gaat het anders ruiken en dan wordt de structuur ook iets anders dus dan gooi ik het weg. Ik heb het ook nog nooit helemaal op kunnen maken, ik geef mijn moeder een keer in de zoveel tijd een beetje in een potje en ik gebruik het dus ook voor mijn voeten. Dat vind ik wel echt een nadeel, ik zou liever hebben dat de verpakking de helft van de inhoud zou hebben en dat je het dan echt op kan maken. Nu gooi je uiteindelijk toch geld weg.

Ik moet zeggen dat ik echt nooit meer last heb van velletjes bij mijn nagelriemen. Ook heb ik echt het idee dat mijn nagels sneller groeien. Mijn voeten zijn heerlijk zacht, en zeker in combinatie met een voetcrème doet Lemony Flutter ook voor mijn voeten zijn werk goed. Ik heb dit al meerdere keren opnieuw gekocht en dat zal ik zeker blijven doen. Als jij last heb van droge nagelriemen of andere droge plekken op je huid moet je zeker eens Lemony Flutter proberen!

Lush Lemony Flutter kost €10,65 voor 45 gram.

Heb jij ervaring met Lemony Flutter?