Lush Beautyschool 8

Afgelopen woensdag ben ik naar de Lush Beautyschool geweest. We werden hartelijk ontvangen door de dames van Lush zoals ik het eigenlijk altijd wel gewend ben daar. We kregen een lekker drankje en er was lekker vers fruit en nootjes. Het was de bedoeling dat we uitleg zouden krijgen over nieuwe producten en dat we zouden leren om heerlijke hand-, voet- en gezichtsmassages te geven. Een echte spa behandeling dus, heerlijk!!!

Lees even verder voor foto’s en meer informatie.

Toen we binnen kwamen stonden er al stoelen klaar met onder elke stoel 2 langwerpige bakjes, voor een lekker voetenbad. In elk bakje werd een halve bruisbal gedaan en we maakten gelijk kennis met een nieuw product. De Stepping Stone! Een schattige voetenscrub met puimsteen, jojoba-olie en citroengras in de vorm van een groen voetje. En vooral de citroengras ruik je heel goed, lekker fris vind ik zelf.

Wij kregen van de Lush dames te horen dat het product echt nog maar net binnen was en wij dus de eerste zouden zijn die dit mochten gebruiken. Het is de bedoeling dat je het voetje een beetje in het water houdt en dan een stukje afbreekt. Hiermee kan je de voeten dan een heerlijke scrub geven waardoor ze lekker zacht worden. Als extra tip kregen we nog om het als voetenmasker te gebruiken. Dan laat je het gewoon even inwerken en je kan het dan na 10 minuutjes afspoelen.

Hierna gingen we over naar de handen. Hiervoor maakten we gebruik van de Glorious Mud. Een bruin blokje met Rhassoul modder, sesamolie en vanille. Voor de Lush kenners, de Glorious Mud heeft dezelfde geur als de Creme Anglaise. Ik moet zeggen dat ik het niet echt heel lekker vind ruiken, maar de andere meiden vonden dat wel allemaal dus misschien lag hetgewoon aan mij. Ik ben misschien wel een beetje apart want ik houd bij verzorgingsproducten ook niet van een chocolade geur, volgens mij ben ik de enige vrouw haha! Je moet het dus zelf maar uitproberen.

Ook hier was het de bedoeling dat je het een beetje in het water hield en dan een stukje afbrak. vervolgens kan je dan de hand hier lekker mee inmasseren, helemaal tot halverwege de onderarm. Doe dit wel altijd richting je hart vanwege de natuurlijke bloedstroming. Het was wel leuk dat de substantie op een gegeven moment ook precies op modder ging lijken. Na het masseren spoel je het gewoon af en je handen zijn dan echt super zacht!

Tot slot kregen we nog een lekkere gezichtsbehandeling met een van de nieuwe gezichtsserums. Je hebt
Face, een serum om je talg-productie te reduceren. En de Full of Grace, die meer geschikt is voor de gevoelige huid en net even wat meer verzorging geeft. Hieronder zie je ook ene afbeelding van de Full of Grace.

Ik heb zelf een gevoelige huid en was van tevoren al erg nieuwsgierig naar de Full of Grace dus vandaar dat ik die heb uitgeprobeerd. De bedoeling is dat je het net als een massagebar op je handen wrijft en door de warmte komt er dan vanzelf wat vanaf wat gelijk een vloeistof wordt. Dit kan je dan lekker inmasseren op je gezicht. Je voelt wel echt dat het heel verzorgend is, het laat ook een heerlijk laagje achter op je huid. Normaal voelt mijn huid al snel een beetje trekkerig maar nu voelde het heerlijk verzorgd en gevoed.

Aan het eind van de avond kreeg je nog de kans om lekker te shoppen. Bij besteding van €30,- kreeg je ook nog een goodiebag mee, super leuk natuurlijk!

Als jij ook geinteresseerd bent in de Lush Beautyschool moet je snel zijn want aanstaande woensdag is de laatste mogelijkheid. Op de website van Lush kan je hier meer informatie over vinden.

Binnenkort de reviews van de producten die ik zelf nog heb aangeschaft, dus houd de website in de gaten!