Lush 93000 Miles 2

Ik ben sinds een paar maanden aan het hardlopen en ik heb er sinds ik wat langer van kan lopen, last van dat mijn spieren heel langzaam herstellen. Ik heb een dag of vijf na het hardlopen nog flinke spierpijn. Normaal gesproken hoort spierpijn na 48 uur wel weg te zijn maar vanwege mijn bindweefselaandoening is het bij mij niet zo gek dat het wat langer duurt. Op zich vind ik spierpijn ook helemaal niet erg, ik zie het altijd als een fijne reminder dat ik goed getraind heb en dat mijn spieren sterker worden. Wat alleen wel jammer is, is dat ik dus ook maar 1 keer per week kan sporten, want de spierpijn is te heftig om het maar gewoon te negeren. Maar laatst zag ik op het instagram account van Lush dat ze een speciale shower jelly hebben die extra lekker is na het sporten.

Lush 93000 Miles

Mijn interesse was gewekt. Niet dat ik nou gelijk verwachtte dat een doucheproduct mijn spierpijn opeens magisch zou laten verdwijnen maar baat het niet dan schaadt het niet toch? Sowieso vind ik het extra lekker om in bad te gaan als ik zo’n spierpijn heb en het leek me dus ook wel fijn om iets te hebben voor onder de douche. 93000 Miles is exclusief bij Lush in de Kalverstraat in Amsterdam te koop. Hij staat ook niet in de Nederlandse webshop. Dus dat is wel heel jammer voor veel mensen, maar goed dat is dan weer een reden om gezellig een dagje Amsterdam te plannen. :-)

Lush UK zegt er het volgende over:

After your muscles have been hitting the running tracks, have a run-in with this invigorating eucalyptus and mint jelly. Whether you like it fast or slow, whether you’ve completed a marathon or mastered a sprint finish this bright wobbly jelly will loosen aches and pains and send lingering cramp on its way. Take it straight out of the freezer and into the shower to enjoy the energising power of invigorating peppermint and warming spicy cinnamon leaf oils.

Lush 93000 Miles

De geur vind ik zelf erg winters. Door de kaneel die erin zit vind ik het een erg warme geur, heel lekker en apart. In deze tijd van het jaar zijn er veel producten met een appel/kaneel geur en daar ben ik zelf niet zo weg van. Mint in verzorgingsproducten vind ik normaal ook helemaal niets. Dus toen ik dat online las over de geur had ik direct mijn twijfels. Maar toen ik hem in de winkel rook vond ik hem op de een of andere manier toch heel lekker.

Lush 93000 Miles

De Shower Jellies zijn echte jellies, dat is echt het juiste woord om ze te omschrijven. Ik denk altijd dat kinderen dit ook heel leuk zouden vinden. Ik breek zelf altijd een stukje af en dan verdeel ik het over mijn douche puff en dan begint het lekker te schuimen. Ik vind zelf wel dat je best een groot stukje moet af te breken als je echt genoeg schuim wil. Ook is dit niet het meest hydraterende doucheproduct.

Of 93000 Miles echt heel goed voor je spieren is kan ik niet zeggen, ik merk eerlijk gezegd niet zoveel verschil. Wel vind ik het een hele fijne geur, lekker fris voor na het sporten. En door de warme kaneel die erin zit vind ik het echt een wintergeur, ik word er wel blij van! Ik denk dat ik hem persoonlijk niet zo snel opnieuw zou kopen omdat ik eigenlijk alleen de geur heel fijn vindt. Ik geef toch de voorkeur aan een lekkere olie, douchecrème of iets anders lekker hydraterends voor onder de douche.

Lush 93000 Miles shower jelly is exclusief te koop bij het filiaal in de Kalverstraat in Amsterdam. Ik kocht een verpakking van 100 gram voor €6,50.