Love, Chloe 1

“Love, Chloé is een ode aan stralende, genereuse, spontane vrouwelijkheid. Vrije en gracieuze bewegingen. Aanstekelijke schoonheid.”

Toen ik aan het neuzen was in onze mailbox, kwam ik ineens  Love, Chloé  tegen. Ik kende het nog niet, maar de afbeelding alleen al vond ik zo mooi, dat ik wel verder moest lezen om te weten wat Love, Chloé nou precies was.

Lees verder als je meer wilt weten over Love, Chloé!

Ik weet natuurlijk niet hoe Love, Chloé ruikt, omdat het luchtje nog moet uitkomen in oktober. Maar de flacon ziet er alleen al heel elegant, vrouwelijk en Chloé uit. De combinatie van goud metaal en nude- roze zorgt ervoor dat het mijn aandacht trekt. Misschien is het ook wel het kettinkje wat eraan vast zit. Het is niet een flacon met veel poespas, maar precies simpel genoeg en dat is precies wat mij aanspreekt.

“Deze geur is als een ‘partner’ die geïnspireerd is op de intimiteit van het schoonheidsritueel. Love, Chloé belichaamt iedere cosmetische betekenis van de reukzin. Het laat een unieke indruk achter… een luchtige voile die de huid verzacht. Een signatuur met een verfijnde finish. Een aangename, poederachtige geur. Licht en sensueel met een bloemig spoor. Stralend en muskusachtig met talk en rijst. Een concentratie van emoties.

De topnoot bestaat uit oranjebloesem die vermengd is met een ijskoude touch van roze peper. Levendig. Modern. Zo stimulerend als een snelle wandelpas.

De , een concentratie van elegantie, komt op de huid tot leven. De samensmelting van iris absolute en bloemige noten – sering, hyacint, blauwe regen – vermengen zich tot een impressionistische melange. Door heliotroop, een iconisch ingrediënt met z’n subtiel amandel/vanille-achtig akkoord dat al meer dan een eeuw in de geurenwereld gebruikt wordt, aan deze bloemenmelange toe te voegen ontstaat pure poëzie.

Ten slotte verstrengelen poederige muskusnoten zich in de basis samen met noten van talk en rijstpoeder die ontwikkeld zijn door de parfumeurs.

Love, Chloé is een poederige geur die de huid langdurig omhult met haar vrouwelijke aura.”

Ik ben echt benieuwd hoe dit luchtje ruikt. Zoals het beschreven wordt, lijkt het me in ieder geval heerlijk! Het is dus nog even afwachten. Goedkoop zal de eau de parfum in ieder geval niet zijn, want vanaf 50 ml is de verkoopadviesprijs al 76 euro! Zoals ik al eerder schreef, komt dit luchtje pas in oktober uit en het zal exclusief verkrijgbaar zijn bij de geautoriseerde Chloé Perfumes parfumerieën en warenhuizen.