Love, Chloé eau florale 2

 

Toen Love, Chloé in 2010 uitkwam vond ik de geur direct heerlijk. Ik vind het echt de ultieme, poederige geur.

Een jaar of vijftien geleden, toen Marks & Spencer (Brits warenhuis) nog in Den Haag zat kocht mijn moeder daar regelmatig talkpoeder in verschillende geuren. Ze gebruikte het dan na het douchen en ik weet nog dat de hele badkamer dan daarnaar rook, heerlijk! Dat poederige, dat ruik ik ook precies in Love, Chloé.

Het enige nadeel aan Love, Chloé is dat hij op mijn huid echt heel anders ruikt, helemaal niet lekker. Ook het poederige ruik ik er op mijn huid niet eens meer in. Soms heb je dat met geuren, dan passen ze gewoon niet bij je. Ik baal daar heel erg van want ik ken eigenlijk geen andere geur die net zo lekker poederig ruikt.

Toen Love, Chloé eau florale werd aangekondigd was ik direct heel nieuwsgierig. “Hopelijk ruikt hij net zo poederig en ruikt hij ook lekker op mijn huid!”

Love, Chloé eau florale is verrijkt met matébladeren wat direct voor frisheid zorgt. Met een licht briesje worden de bloemen, een akkoord van lathyrus, in het hart van het parfum geleid, waarna Love Chloé’s iconische poederige signatuur geleidelijk naar boven komt.

Ik vind de geur zelf erg zacht, net als de originele Love, Chloé. Ook het poederige zit er nog steeds in, maar minder aan de oppervlakte dan bij Love, Chloé. En dan het bloemige, ja dat ruik je direct! Ik denk dat dit een heel toegankelijke geur is die erg veel mensen zal aanspreken. Hij is niet heel zoet, maar ook niet heel kruidig. Ik vind het echt een classy, zachte geur. Of je hem nu ‘s morgens gebruikt voor je naar je werk gaat, of ‘s avonds voor een avondje uit, wat mij betreft kan hij altijd. Ik denk dat het komt door de combinatie van een zachte geur, met toch dat classy gevoel.

 

Ook als je naar de flacon kijkt komt voor mij dat classy gevoel daar weer in terug. De mooie, strakke flacon, de lichtroze geur, en de gouden dop aan het kettinkje. Ik word er erg blij van!

 

Love, Chloé eau florale is vanaf half juli te koop bij verschillende parfumerieën en warenhuizen.

De adviesverkoopprijzen zijn:

  • eau de toilette 30 ml – € 46
  • eau de toilette 50 ml – € 64
  • eau de toilette 75 ml – € 82