L’Oreal Super Liner Perfect Slim Review 2

Ik schreef onlangs over de noodzaak om oogpotloden bij me te hebben, omdat een vloeibare eyeliner te vaak risico’s met zich meebrengt. Het kan ontzettend lastig zijn om op beide oogleden in 1 keer perfecte en gelijke lijnen te trekken. Hoe vloeibaarder en zachter het penseeltje, hoe moeilijker ik het vind. Gelukkig heb ik weer eindelijk een L’Oreal Super Liner Perfect Slim, want ik had vroeger (jaartje of 10? geleden) een Super Liner en deze was voor mij echt foolproof! Het ging altijd heel erg makkelijk. Nu ontdekte ik dat er meerdere soorten Super Liners zijn en dat de Perfect Slim het dunste lijntje maakt van alle Super Liners. Ik was gewoon vergeten hoe makkelijk vloeibare eyeliner kon zijn.
Loreal Superliner Superliner punt Loreal

De stiftapplicator is niet te zacht en ook niet te hard. De stevigheid is precies zoals het moet zijn zodat ik moeiteloos een lijntje kan maken. Het allerbelangrijkste is dat de punt heel dun is. Loreal Superliner swatch

Het fijne van een hele dunne stiften is dat je makkelijker kunt corrigeren als het wel fout gaat of als je toch wel uitschiet. Met corrigeren bedoel ik dat het dan niet erg is als je het lijntje dan iets voller maakt. Daarnaast is het fijn dat je ook een dikke lijn kan maken als je dat wilt.

liner look 2 liner look 1Ik moet er nog steeds aan wennen dat ik nu weer heel snel en makkelijk een lijntje kan maken. Ik moet het alleen niet proberen om een scherpe wing te maken als ik haast heb, want dat gaat niet meer zo snel als vroeger, maar dat heeft meer met mijn ogen te maken. Al moet ik zeggen dat het met de L’Oreal Super Liner wél veel makkelijker is dan voorheen. Maar als ik haast heb en ik heb twee wings die verschillend zijn, dan heb ik wel een probleem.

De eyeliner werkt echt heerlijk, maar ik ben niet helemaal weg van de dop van de stift. Die maakt namelijk niet echt een klik en heb ik het idee dat ik de dop daarom snel kwijt zal raken. De dop hoeft maar een paar keer niet goed erop te zitten en ik ben bang dat het dan uitdroogt. Dat zou zonde zijn.

Als jij dus op zoek bent naar een makkelijke vloeibare eyeliner en ook nog goed betaalbaar, dan zou ik je echt de Super Liner van L’Oreal adviseren. De Super Liners kosten ongeveer 12,99 euro en bij Kruidvat hebben ze nu bijvoorbeeld 1+1 gratis op alle L’Oreal oog make-up. Als je de aanbiedingen in de gaten houdt, ben je nog voordeliger uit.

Heb jij een favoriete vloeibare eyeliner?