L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipstick – Molto Mauve 0

De laatste tijd als ik nieuwe lipproducten kocht ging ik steeds voor felle, opvallende kleuren. En ik ben daar zeker gek op maar het is toch ook fijn om gewoon dagelijkse, neutrale kleuren lipproducten te hebben. Nu heb ik mijn favoriete M.A.C lipstick in Offshoot, een heerlijke neutrale kleur, maar helaas was hij limited edition dus probeer ik er wel een beetje zuinig op te zijn.

Molto Mauve

Toen ik een tijdje geleden allemaal YouTubers enthousiast hoorde praten over de nieuwe Color Riche l’Extraordinaire Liquid Lipsticks van L’oréal was mijn interesse gewekt. Het zouden zoals de naam al doet vermoeden, vloeibare lipsticks moeten zijn die aanvoelen als een lippenbalsem, de pigmentatie van een lipstick hebben en glanzen als een lipgloss. Het deed mij denken aan de Rimmel Apacolips. Ik heb maar 1 Apocalips en dat is een felle roze kleur. Nu wilde ik dus voor een wat meer neutrale kleur gaan.

Molto Mauve

Ik ging voor Molto Mauve, een oudroze kleur. Ik ben er inmiddels achter dat dit soort kleuren wel geschikt zijn voor mijn huidskleur. De nude kleuren zijn namelijk altijd veel te licht, die lijken toch meer geschikt voor de blanke huid. Deze kleur ziet er op mijn huidskleur heel natuurlijk uit, maar niet echt nude. Ik zou hem eerder omschrijven als een ‘my lips but better’ kleur.

Molto Mauve

De applicator heeft direct genoeg om allebei mijn lippen van kleur te voorzien. De verpakking ziet er best chique uit vind ik. Alleen voelt hij wel heel goedkoop en ‘plastic’ aan. Wat wel heel fijn is aan de verpakking is dat je zowel bovenop als aan de voorkant in een oogopslag kan zien welke kleur het is.
Molto Mauve swatch zonlicht Molto Mauve swatch

De bovenste swatch foto is in het zonlicht gemaakt en de andere in gewoon licht. Op de tweede foto kan je wat beter zien dat er ook zilveren glittertjes in Molto Mauve zitten. Ik had hem persoonlijk liever zonder glittertjes gezien maar gelukkig voor mij zie ik ze op mijn lippen niet echt zitten. Ook voel je de glitters niet als je met je lippen over elkaar heen gaat, ik vind dat altijd zo’n vervelend gevoel.Molto Mauve full face

Ik vind de L’oréal Colour Riche Extraordinaire liquid lipstick erg fijn. Hij plakt inderdaad helemaal niet, je voelt hem echter wel lichtjes zitten op je lippen. In Nederland hebben we maar een paar kleuren maar in Amerika zijn er veel meer kleuren uitgekomen dus ik hoop dat het assortiment hier nog wordt uitgebreid want Molto Mauve was de enige kleur uit de collectie die me aansprak. Limited editions elk seizoen zou ook super leuk zijn. Ja, wat mij betreft ontbreekt het alleen nog maar aan meer kleuren.

De L’oréal Colour Riche Extraordinaire liquid lipsticks kosten €15,99 en zijn te koop bij de drogist. Ik vind dit persoonlijk wel erg prijzig maar gelukkig zijn er regelmatig aanbiedingen waar je ze voor de helft van de prijs kunt bemachtigen.

Heb jij al ervaring met deze liquid lipsticks?