Looks voor Koninginnedag! Voor in ‘t feestboek! 4


We dachten even dat helemaal niemand mee zou willen doen, maar gelukkig waren er wel een paar meiden die hun koninginnedag-looks met ons allemaal wilden delen! Dus mocht je vandaag niet weten wat je met je make-up moet doen, kijk dan even verder, misschien zit er wel iets bij wat je op ideeën kan brengen. Iedereen mocht meedoen en alles mocht! Het zijn foto’s en looks om te inspireren, deze kunnen heel simpel zijn, maar ook heel ingewikkeld. Desnoods alleen plaatjes van de producten. De eerste looks van het feestboek zijn van Natascha (Beautytas.nl) en Velaija (xBellissima.blogspot.com) en een paar tips van Seren.

Wat voor feest is het? Koninginnedag!

Voor wie bestemd? Heel Nederland!

Waar? Overal in Nederland!

Maximale extreemheidgehalte? Behoorlijk extreem!


EOTD Look voor Koninginnedag door Natascha


Natascha heeft een hele draagbare look gemaakt voor vandaag. Oranje is een kleur dat iedereen wel staat en toevallig is het ook nog helemaal hot als kleur voor deze zomer. Natascha schrijft op haar blog het volgende over haar look, “Mijn idee was om een leuke maar vooral oranje look te maken met allemaal budget make up. Persoonlijk vind ik de look erg goed gelukt en ik zou hem ook zeker dragen met Koninginnedag.” Nou Natascha, wij vinden je look ook erg goed gelukt!

Voor haar look heeft ze de volgende producten gebruikt:

– Catrice Eyeshadow Base
– Maybelline Great Lash Mascara Waterproof
– Catrice Mono Eyeshadow 320 Dalai Drama
– NYC 810B Upper Zest Side (oranje kant)
– Essence Color & Shine 01 Fabulous
– Essence Color & Shine 06 Bling Bling (highlighter)
– Gosh Velvet Touch Eyeliner Blue Lagoon

 

Nagellaklooks voor Koninginnedag door Velaija


Velaija heeft een vijftal looks gemaakt die eigenlijk door iedereen wel nagemaakt kunnen worden. We laten er drie zien, voor meer foto’s kun je natuurlijk de site van Velaija bezoeken. 

Catrice “Man, Go Tango”

Queensday: All National Colors

Queensday: All Flag Print

Velaija heeft de nagellaklooks in volgorde van tijd onder elkaar gezet. Dus voor de bovenste foto heb je minder tijd nodig en de look op de laatste foto is wat ingewikkelder, dus het duurt ook wat langer (maar alsnog wel goed te doen). De nagellaktips zijn vooral handig voor als je wel iets met de kleuren oranje of rood wit blauw wilt doen, maar je het niet graag terug ziet komen in je kleding of make-up. Dat is ook de reden waarom Velaija voor nagellak kiest. Op haar blog zegt ze hierover het volgende, “Ik kleed mezelf niet in oranje, en ik weet zo goed als zeker dat ik geen make-up look met die kleuren maak, aangezien rood en oranje je snel ziek uit kunnen laten zien. Daarom kies ik voor wat opvallendere nagels!”. Wij denken dat Velaija niet de enige zal zijn die zo denkt!

Producten ter inspiratie voor koninginnedag door Seren


OPI Extra-va-vaganza, MAC Saffron en Bobbi Brown Glitter Liquid Eyeliner

Oranje nagels zijn onmisbaar, maar omdat het feest is kunnen glitters eigenlijk ook best goed tijdens koninginnedag! Dit lakje van OPI is niet meer te koop, omdat deze bij de Burlesque collectie is uitgekomen. Maar eigenlijk zal elk ander glitterlakje wel een mooi feestelijk effect hebben vandaag! Desnoods met een rode of oranje nagellak als basis. Verder vind ik dat alle soorten oranje oogschaduw wel moeten kunnen. Saffron (Mac oogschaduw) is een beetje donkeroranje, maar het lijkt me best apart om het een beetje op te vrolijken met een gouden eyeliner! Mocht je dit allemaal nou net iets te veel van het goede vinden, dan zou je ook eventueel een koraal-roze of koraal-oranje lipgloss of blush kunnen gebruiken. Hieronder zie je een look wat ik vorig jaar heel spontaan had gemaakt. Op mijn ogen heb ik Marine-Life(blush/highlighter) van MAC gebruikt. Het was m’n eerste eye of the day hahaha. Uitleg over deze look vind je hier (niet de meest geslaagde look, maar jullie kunnen er misschien wel wat beters van maken).

Hierbij willen we Natascha en Velaija heel erg bedanken dat ze hun looks met ons wilden delen. Koninginnedag is dus party nummer 1 wat plaats neemt in het feestboek. Binnenkort volgt er weer een oproep voor een feestje! Als jullie zelf ideeën hebben laat het ons weten! Misschien raken anderen meiden ook wel geïnspireerd om een look te maken voor dat ene feestje wat jij hebt bedacht! En misschien zijn er zelfs mensen die op een dag naar een door jouw verzonnen feest moeten, maar geen idee hebben wat ze moeten doen! Als ik me niet vergis is het binnenkort moederdag.. en bevrijdingsdag?.. en er zullen ook veel examenfeestjes aankomen..weten jullie al wat jullie gaan aantrekken? Het is ook de tijd van het jaar voor bruiloften he??.. Feestjes genoeg dus!

Hopelijk heeft dit artikel geholpen, als je nog niet wist wat je vandaag met je nagels of make-up wilde doen. Zo niet, dan hopen we dat het sowieso wel een leuk artikel was om te lezen ;)

[facebook]