Look of the day; Subtiel & Simpel 7

Het gaat hier eigenlijk om de look van eergisteren en niet van vandaag, maar het is in ieder geval een look wat ik van de week thuis heb gedragen. Het is absoluut een dagelijkse look wat ik naar werk of school zou dragen. Ik heb voor deze look wel echt bewust gekozen voor rustige subtiele kleuren en dat doe ik niet altijd. Een roze lippenstift die niet al te dekkend is, een subtiele roze blush en een simpel lijntje op m’n oogleden en een tikkeltje bronzer.

mac pro longwear

mac pro longwear - bobbi brown pale pink - eos lip balm

Wat ik allemaal heb gebruikt?

  • MAC Pro Longwear spf10 foundation
  • Miss Sporty Concealer (idd! Ik gebruikte mijn corrector als concealer en die is op! lol)
  • MAC Optical Bronzer
  • EOS lipbalm
  • MAC lippenstift – Flamingo
  • Bobbi Brown blush – Pale Pink 9
  • Bobbi Brown Mascara – Intensifying Long-Wear Mascara
  • Make-up Forever eyeliner pencil – Aqua Eyes – 12L

Ik had eerst deze foto gemaakt en bedacht later dat ik ook bronzer had gebruikt en dat deze er  niet bij stond. Op deze foto zijn de kleuren wat beter.

De MAC foundation is niet mijn favoriet, dat zijn namelijk de Bobbi Brown foundations en die van mij zijn allemaal op. In totaal 2 foundations en een tintend moisturizer hihi, alleen mijn foundation stick heb ik nog. Moet nog een aantal dingen hebben zoals ook een corrector en concealer, maar ik ben nog niet in de gelegenheid geweest om langs de counter te gaan. Voor de look zou ik eigenlijk voor een simpel zwart lijntje gaan, maar zoals altijd kwam ik dit keer eerst het potloodje van Make-up Forever tegen en heb ik die maar gebruikt. Ik heb 5 mini potloodjes van MUFE aqua eyes en sinds ik ze heb gebruik ik ze ook best vaak. De MAC lippenstift is trouwens een limited edition, Flamingo kwam uit met een collectie begin januari en was binnen no time in Nederland uitverkocht. Ik gebruik hem wel regelmatig, maar qua structuur is het niet een van de beste lippenstiften voor mijn regelmatig droge lippen met velletjes.

Dus, niks extreems of ingewikkelds, maar gewoon draagbaar en heel simpel! Ik hoop dat ik jullie alsnog een beetje heb kunnen inspireren:)