Liu Jo eau de parfum 5

Een tijdje geleden was ik aanwezig bij de lancering van de eerste Liu Jo eau de parfum. Het was op een hele mooie locatie en alles ademde luxe uit. Dat is ook echt het gevoel dat ik van deze geur krijg, een luxe gevoel.

Liu Jo eau de parfum

De topnoten van de geur zijn bergamot, framboos, Italiaanse mandarijn en lychee. Hij opent dan ook vrij zoet maar tegelijkertijd ruik je ook het frisse van de mandarijn. Het hart van de geur bestaat uit jasmijn, ylangylang, lelietje-van-dalen en perzik. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de geur van een lelietje-van-dalen me niet direct voor de geest kan halen maar ik vind hem zelf iets warmer worden, doordat het frisse deel van de geur wat meer naar de achterkant verdwijnt. Ook vind ik hem iets zoeter, misschien dat dat de perzik is. Tot slot ruik je sandelhout, muskus, vanille en patchouli. Hier zou ik hem omschrijven als een warme lichtzoete geur, heerlijk!

Liu Jo eau de parfum

Ik heb een keertje uitgezocht welke geurnoten er in mijn favoriete geuren zaten en een van de noten die ik heel vaak tegen kwam was muskus, dat dat ook in deze geur zit is dus een pluspunt voor mij.

Liu Jo omschrijft het zelf als een delicaat fruitig oosterse Eau de Parfum. Bij Oosters denk ik persoonlijk aan iets meer kruidige geuren, meestal is dat niet mijn smaak. Maar fruitig snap ik helemaal, hij ruikt heel lekker zoet. Ook weer niet té zoet, maar als jij zelf totaal niet van zoete geuren houdt dat is dit misschien toch niks voor jou.

Een verbijsterend chique geur voor moderne meisjes

Liu Jo eau de parfum

Ik ben zelf helemaal weg van de verpakking. De amethistkleurige parfum vind ik echt heel mooi. Het flesje is vierkant met een gouden dop met een kettingmotief. De dop is afgewerkt met een kristallen miniatuur hanger. Dit zijn beide details die verwijzen naar de kleding van Liu Jo. Ik vind het echt een hele chique verpakking. De dop voelt ook heel stevig en best zwaar en zorgt daardoor voor een luxe gevoel voor mij. En dat kristallen hangertje maakt het voor mij helemaal af.

Adviesprijzen:

  • Eau de parfum 30 ml €49,95
  • Eau de parfum 50 ml €76.95
  • Eau de parfum 75 ml €97,95
  • Body Lotion 200 ml €36.95
  • Shower gel 200 ml €34.95
  • Deodorant spray 100 ml €21,95

De Liu Jo eau de parfum zal vanaf juni exclusief te koop zijn bij Ici Paris XL.

De geur vervliegt niet snel. Als ik hem ‘s morgens op doe dan ruik ik hem ‘s avonds nog steeds. Natuurlijk ruik je hem dan vooral wanneer je even aan je zelf ruikt, aan de binnenkant van je polsen bijvoorbeeld. Als je hem natuurlijk daar hebt aangebracht. Het is in ieder geval niet zo dat je hem halverwege de dag nog eens aan moet brengen. Voor mij toch wel belangrijk, als ik zo veel geld neertel voor een geur dan wil ik hem niet elke drie uur opnieuw aan moeten brengen.

Ik vind de geur van Liu Jo echt heel erg lekker. Zelfs de verpakking past helemaal bij mij. De mooie lavendelkleur en de gouden details geven mij echt een luxe gevoel. Misschien oppervlakkig, maar ik kan daar dus echt van genieten. Ik heb het geluk gehad dat ik deze geur heb ontvangen van een PR bureau maar anders zou ik hem ook zeker zelf kopen. zo lekker vind ik hem!

Denk jij dat deze geur ook iets voor jou is?