Laura Mercier Full Blown Volume Supreme Mascara Review 0

Ik heb een aantal Laura Mercier miniaturen die ik momenteel aan het testen ben en de komende tijd zal ik ook meer over deze producten schrijven. Zo gebruik ik de afgelopen 1.5 week de Laura Mercier Full Blow Volume Supreme Mascara. Eigenlijk ben ik vanaf dag 1 dat ik deze mascara gebruik al mijn andere mascara’s al vergeten.  Momenteel is het dan ook echt mijn favoriete mascara! Ik leg in dit artikel uit waarom het mij zo goed bevalt. Natuurlijk laat ik het effect ook even zien aan de hand van foto’s.

Laura Mercier Full Blown Volume Supreme MascaraLaura Mercier Full Blown Volume Supreme Mascara

De verpakking die ik heb is niet een fullsize, maar wel groot genoeg om meer dan een paar keer uit te testen. Het eerste wat me opvalt is een no nonsens borstel. Het heeft namelijk geen afwijkende vorm, maar het is een borstel zoals we van de oude vertrouwde mascara’s gewend zijn. Namelijk lang, smal en korte haartjes. Je ziet ook gelijk dat het geen dikke mascara is, want ik zie geen hompen mascara aan de haartjes.

Bij het aanbrengen merk ik dat het voelt alsof je bijna niks op je wimpers hebt, maar je ziet wel effect. Wat ik ook direct fijn vind is dat ik met het borsteltje mijn oogleden niet raak. Ik heb heel vaak met wat grotere borstels dat ik standaard mascara op mijn oogleden heb en hier heb ik dat niet bij. Fijn! Pas na een paar keer gebruik ging ik kijken wat de mascara belooft, namelijk Full Blown Volume. De mascara belooft dus direct vollere wimpers, lengte en krul. Ik vind niet dat ik gelijk een dramatisch effect hiermee bereik, maar het is wel absoluut op te bouwen. Ik kan heel precies werken en mijn wimpers vorm geven zonder dat het gaat klonteren. De mascara geeft niet af bij mij en de krul blijft ook zitten. Ik vind het ook altijd belangrijk dat ik een mascara makkelijk kan verwijderen. Ook daarmee scoort deze mascara punten bij mij.

Laura Mercier Full Blown Volume Supreme MascaraLaura Mercier Full Blown Volume Supreme Mascara

Wimpers met 2 subtiele lagen Laura Mercier Full Blown Supreme Mascara.

Laura Mercier Full Blown Volume Supreme MascaraLaura Mercier Full Blown Volume Supreme Mascara

Wimpers met 2 subtiele lagen Laura Mercier Full Blown Supreme Mascara.

Is dit een mascara die ik opnieuw zou kopen? Ja, waarschijnlijk wel! Het wordt wel lastig, want ik vind Le Volume van Chanel ook heel erg fijn, maar deze van Laura Mercier is goedkoper met 27 euro,  terwijl andere high end mascara’s wel vaak rond de 31,50 euro liggen. Van de andere kant krijg je voor 27 euro wel 10 gram mascara bij Laura Mercier, terwijl een Le Volume bijvoorbeeld 6 gram bevat.

Hebben jullie wel eens een Laura Mercier mascara geprobeerd? Wat zijn jullie aanraders?