Kruidvat Shoplog met Catrice, Olaz en een iPad mini case 0

Ik ging vandaag even naar beneden om mijn contactlenzen op te halen en daarna besloot ik even een kijkje te nemen bij het Kruidvat. Impulsief als ik ben, nam ik wat producten voor mooie prijsjes mee om te ontdekken. Ik nam niet heel veel mee, maar wel producten die ik soort van ‘nodig’ heb. Hierbij mijn Kruidvat Shoplog.

scrub olaz

Allereerst stond ik stond bij Olaz, voordat ik erbij stil stond had ik eigenlijk besloten dat ik best wel eens iets van Olaz wil proberen en de reiniging was geloof ik 3 euro, dus ik nam een scrub mee. Ik heb op het moment geen gezichtsscrub en misschien is dit wel het einde? Ik ga het zien.

catrice concealer en highlighter

Ik zag dat er een nieuwe collectie van Catrice was. Geen idee of het een hele nieuwe is, of dat het er al weken staat. Ik keek even en zag een highlighter en een mooie blush. Over het algemeen laat ik alles wat ik van Catrice koop gewoon liggen, dus daarom koop ik het bijna nooit meer. En toch wil ik wat meer budget producten een kans geven en mooie items ontdekken. Ik ging met mijn vinger over de tester van de highlighter en maakte een swatch op de bovenkant van mijn hand. Ik twijfelde of het grijs of te wit zou uitslaan op mijn huid, maar de subtiele glow beviel me wel. Ik streek er ook nog even mee over mijn jukbeen. Na een tijdje twijfelen besloot ik het toch mee te nemen en het een kans te geven. De blush liet ik toch maar even staan. Ik kon het ook niet swatchen. De highlighter kost 4,99 euro.

Ook keek ik even bij de concealers van Catrice en een creamy concealer had mijn aandacht. Nu ik toch lekker van alles aan het swatchen was, probeerde ik twee kleuren. Het voelde in eerste instantie wel stug aan, maar het leek wel dekkend. Even twijfelde ik over de kleur, maar toen ik het onder mijn ogen aanbracht werd het best glad en de kleur smolt mooi samen met mijn huid. Ik had een positieve eerste indruk. Ik ga het verder testen en laat jullie weten wat ik er uiteindelijk van vind. De cream camouflage kost 2,99 euro.

ipad mini case kruidvat

 

Ik was nog op zoek naar een leuke iPad Mini case, zodat ik mijn iPad in verschillende standen kon zetten. Ik had nu alleen die van Ted Baker die ik mooi vind, maar als ik een serie kijk of een boek lees, is het prettiger als ik het schuin neer kan zetten. Ik zag deze case voor 3,99 liggen en heb het gelijk meegenomen. Het ziet er helemaal niet verkeerd uit voor 4 euro haha.

Ik heb trouwens ook nog twee kokers pringels meegenomen voor 1 euro en verschillende repen Milka waar ik wel trek in had, laten liggen. Good for me.

Dat was mijn mini shoplog. Heb jij ervaring met de producten uit mijn shoplog? Laat me weten wat jij er van vindt!