Herome WIC Stunning Scotland collectie 0

Herome komt weer met een nieuwe limited edition nagellak collectie. WIC Stunning Scotland. Volgens Herome is de collectie een mix van folklore, romance met een edgy randje en retro elegance.

WIC-MELROSE

Melrose: fuchsiaroze met een vleugje parelmoer

WIC-KILMARNOCK

Kilmarnock: helder rood

WIC-STIRLING

Stirling: dieporanje

WIC-GLASGOW

Glasgow: Donker, mysterieus paars

WIC-KIRKCALDY

Kirkcaldy: intens blauw met parelmoer

WIC-ABERDEEN

Aberdeen: intens groen

WIC-STUNNING-SCOTLAND_packshot_met-namen-zwart

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de omschrijvingen van Herome niet helemaal begrijp als ik naar de afbeeldingen van de nagellakken kijk. Zo zou ik Glasgow niet omschrijven als donker, mysterieus paars. Ik vind de collectie wel mooi, vooral Glasgow, Kirkcaldy en Aberdeen vind ik er erg mooi uitzien. Ik ben benieuwd hoe ze er in het echt uitzien!

De nagellakken van Herome WIC kosten €5,99 en zijn te koop bij de drogist, de parfumerie en via herome.com. De nagellakken liggen vanaf september in de winkel.

Wat vind jij van de collectie? Welke kleur spreekt je het meeste aan?