Harajuku Lovers Fragrance “Wicked Style” – Omotesando Girl 3

De Harajuku Girls en Gwen Stefani zijn teruggekeerd naar het Harajuku district in Tokio, de plaats waar het succes begon. Eén van hun favoriete plekjes om te zien en gezien te worden, is Takeshita‐Dori. Dit is een smal straatje, alleen toegankelijk voor voetgangers, waar heel veel modebewuste jongeren bijeenkomen. Als je helemaal gek op mode bent, dan moet je naar Takeshita‐Dori … en zoals je weet zijn de Harajuku Girls en Gwen Stefani modefreaks!

De Girls paraderen door de straten van Harajuku en zijn natuurlijk gekleed in de gelijknamige modestijl die is hier is ontstaan ‐ Sweet Lolita, Gothic Lolita, Visual Kei, Kawaii en de Omotesandō Girl. Elke ‘girl’ heeft een nieuwe geur en haar eigen ‘wicked’ stijl, die begint met haar felgekleurde haren tot haar superschattige schoentjes.

Seren en ik hebben laatst een van de Harajuku Lovers geuren ontvangen, en het is de mooie Omotesandō Girl!

De Omotesandō Girl is een gepassioneerde trendsetter die met mode haar persoonlijkheid benadrukt. Ze loopt graag langs de dure, trendy winkels en boetiekjes van Omotesandō – ook wel bekend als de Champs-Elyséés van Tokio.

Ze draagt een korte, smaragdgroene vintage cape-jurk. De jurk sluit met zes parelmoeren knopen en heeft twee openingen voor haar armen. Onder haar jurk draagt ze een zwart-wit geruite legging. Haar accessoires bestaan uit een vintage zonnebril en tweekleurige laarzen.

Het flesje is een echte eye-catcher en al heel erg leuk om gewoon zo neer te zetten. De Harajuku girl is eigenlijk de dop van het parfumflesje, de fles is dan ook best groot. Maar het belangrijkste is natuurlijk de geur!

  • Top : Granny Smith appel, perzik, ananas
  • Hart : Watermeloen, vlinderstruik, pioenroos
  • Basis :Framboos, muskus, water

De geur wordt omschreven als een fruitig bloemenboeket en ik kan me daar wel in vinden. De geur is best zoet. Ik vind hem zelf wel lekker ruiken maar op een gegeven moment wordt hij een beetje té zoet voor mij. Persoonlijk vind ik het echt een geur voor jonge meiden, omdat hij zo zoet is. Maar een parfum is heel persoonlijk natuurlijk, dus laat je daardoor niet tegenhouden. De geur geeft mij wel echt een zomer gevoel, ik zie mijzelf alweer lopen op mijn slippers en een lekker t-shirtje aan.. Ik kan daar gelijk vrolijk van worden!

Naast de Omotesandō Girl zijn er nog 4 andere Harajuku girls met elk hun eigen uiterlijk en allemaal een andere geur.

De ‘Wicked Style’ Harajuku Lovers zijn vanaf begin januari verkrijgbaar in gelimiteerde oplage en alleen in de 10 ml’s. De adviesverkoopprijs van de ‘Wicked Style’ Girls is € 19,95.